Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17029643 www.bgdnes.bg

ШАШМА! УЖИЛИХА Латинка Петрова с 10 000 долара

Дала парите на приятели, те забравили да й ги върнат

"Преди известно време си дадох всички пари - около 10 000 долара, на приятели, но те не ми ги върнаха." Това каза за "България днес" Латинка Петрова. Ветеранката на Сатирата, която наскоро навърши 80, не е забравила случката, но не заради изгубените пари, а заради изгубеното доверие. "Не прощавам обида от близък човек и предателство. Предадеш ли ме веднъж, за мен си затворена страница", категорична е именитата комедиантка.

Доброто сърце на Лоти, както я наричат в съсловието, било причина да се трогне от драмата в семейството на тези хора, в чието приятелство вярвала непоколебимо. "Те звъннаха да ми кажат, че остават на улицата, но било въпрос на дни да си стъпят на краката. Веднага им занесох сумата", спомня си най-известното рекламно лице в България.

Реклама

"Не успях да си върна парите", разкри за вестника Латинка Петрова. Единственият повод за радост, подчертава най-добрата приятелка на Георги Парцалев в гилдията, е само това, че безвъзвратната загуба на 10-те хиляди долара не се отразила фатално на семейния им бюджет със съпруга й - известния оперен певец Красимир Джонгалов.

"Нямаше фатални последици, защото децата много ни помагат", споделя актрисата. Оттогава, твърди тя, "си имала обеца на ухото". "Човек не бива да бъде щедър по отношение на случайни хора", убедена е с днешна дата Латинка.

Звездата на българската комедия разказва още, че е направила опит да си върне парите по съдебен път. "Нищо обаче не се получи. Имах запис на заповед, но и тя не помогна. Оттогава нито ги виждам тези хора, нито ги чувам", допълва тя.

Нямало е никаква пречка Петрова да си търси парите до дупка в съда, но по думите й в един момент "се уморила". "Нямах сили повече, всеки ден тези хора ми се обаждаха, молеха се... Човещинка е. И аз махнах с ръка", пощадила своите длъжници Лоти.

Топкомичката произведе и новината, че е одобрена за реклама в чужда телевизия. "Обадиха ми се оттам и ми казаха, че излъчването започва през април. В клипа се рекламират спортни дрехи и аз играя рап там" - казва Латиннка

Четете още

Дъщерята на Латинка Петрова: Майка постоянно ме водеше на "Мис мокра фланелка", на 3-4 години се събуждах между гърди

Дъщерята на Латинка Петрова: Майка постоянно ме водеше на "Мис мокра фланелка", на 3-4 години се събуждах между гърди

Латинка Петрова чукна 80 г. и се изповяда: Бог ми даде шанс да живея по-дълго

Латинка Петрова чукна 80 г. и се изповяда: Бог ми даде шанс да живея по-дълго

Реклама
Реклама
Реклама