Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17040514 www.bgdnes.bg

За 6,6 млн. евро съдят Шакира в Испания

*Латинодивата твърди, че е съвсем невинна

*Това е второ дело срещу певицата за укриване на данъци

"Не съм укрила 6,6 милиона евро данъци. Невинна съм!" Това заяви Шакира пред съда в Барселона в четвъртък, но делото срещу нея едва сега набира скорост. Певицата отговори на обвиненията на испанската прокуратура чрез видеоконференция от Маями, където живее след бурната си раздяла с една от легендарните звезди на "Барса" Жерар Пике.

Шакира е разследвана за участие в престъпна схема за укриване на данъци, чрез която е успяла да избегне плащането на налози за 6,6 млн. евро през 2018 г. 

Реклама

Това е второ подобно дело за латинодивата. Певицата вече плати 7,8 млн. евро след споразумение с прокуратурата през миналия ноември, с което успя да избегне затвора. Поне засега. Първото дело беше за измами в периода между 2012 г. и 2014 г. Според прокуратурата, Шакира е измамила хазната, като е представила неверни данъчни декларации, в които не е декларирала доходи и неправомерно си е приспаднала разходи.

Утешение за Шакира е, че поне на любовния фронт битката с Пике изглежда затихва. Според каталунските медии бившите влюбени гълъбчета са заровили томахавките за доброто на двете си деца. Колумбийската певица като знак за тази нова, по-сърдечна връзка е честитила рождения ден на бившия си. Двамата са родени на една дата с десет години разлика - 2 февруари. 

Шакира изпратила в социалните медии емотикон на торта със свещи на бившия защитник на "Барселона". Той отговорил, изпращайки същата рисунка на латинодивата.

Четете още

НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Шакира и Пике се помириха

НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Шакира и Пике се помириха

Пике кръшка на Шакира с треньорката й

Пике кръшка на Шакира с треньорката й

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама