Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17053481 www.bgdnes.bg

Люси Дяковска с първи думи, след като се прибра като победител със 100 бона от риалити

Певицата Люси Дяковска с първи думи на родна земя след победата ѝ в най-гледаното шоу в Германия "Аз съм звезда, измъкнете ме оттук". Седмици в австралийската джунгла, конкуренция от 12 световноизвестни личности, екстремни преживявания. С това се сблъска Люси Дяковска във формата.

Преди дни певицата от No Angels победи в най-гледаното издание на формата, от последните години. Спечели наградата от 100 000 евро в съревнование с 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Люси се завърна на родна земя заедно с екип на немската телевизия RTL, които подготвят документален филм за нея. Тя заяви пред bTV, че всички я поздравяват сякаш е спечелила олимпиада и е много щастлива, че е успяла да се пребори с всички предизвикателства във формата. 

Реклама

Храненето с животински остатъци, преживяването на редица физически изпитания е било сплотяващо за участниците, разказва още Люси. Победата на Люси се появи в специален за нея момент. Финалът на шоуто съвпадна с четвъртата годишнина от загубата на майка ѝ.

"Цялото това нещо за мен имаше емоционална стойност, емоционален смисъл и морален. Много беше важно да представя и морала на моето семейство, такъв, какъвто аз го познавам. Тази победа ми показа, че има смисъл да сме добри, да сме прями, да сме смели!", каза Дяковска. За финал Люси посрещна България с песен на любимия си Тодор Колев. 

Още за приключението на певицата в австралийските джунгли гледайте утре в предаването "Преди обед", където тя ще е гост.

Четете още

Люси Дяковска не знае какво да прави с наградата от немския "Сървайвър"

Люси Дяковска не знае какво да прави с наградата от немския "Сървайвър"

Люси Дяковска спечели немския "Сървайвър", прибира 100 бона в евро

Люси Дяковска спечели немския "Сървайвър", прибира 100 бона в евро

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама