Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17077663 www.bgdnes.bg

Jelena Karleusa с ексклузивно шоу в София advertorial icon

Най-скандалната сръбска звезда идва за първи път в България, за да изнесе едно шоу без аналог. Таблоидите я определят като „царица на провокацията“, а световни таланти копират нейните визии и маниери. Jelena Karleusa е приела поканата на THE1 Exclusive да се появи на неговата сцена, макар досега да е отклонявала всички предложения за концерти в България.

Освен със своите екстравагантни тоалети и атрактивно поведение на сцена, тя е известна и като истински професионалист, който не прави компромис с озвучаване, мултимедийно осветление и местата, на които се изявява. Това е и причината досега звездата да не е идвала в България. През 2024 г. се навършват 30 години от кариерата ѝ и тя смята, че ключът към успеха на сцената е силната психика. Известна е и като човек, който много се грижи за визуалната си идентичност и често е обект на много дискусии заради провокативния си стайлинг.

Датата на визитата ѝ у нас е 23 февруари и предизвика истинска еуфория в социалните мрежи. Шоуто ще събере на едно място десетки български артисти, които ще дойдат да видят на живо сръбкинята. На този етап не се издават никакви подробности около концерта на звездата, а билетите са вече в продажба на цена от 60 лева.

Реклама
Реклама
Реклама