Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17077752 www.bgdnes.bg

Бомба! Водещата Нели Хаджийска се развела преди месеци

Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска се е развела със съпруга си Даниел.

Това разкри самата телевизионерка пред Жоро Тошев в предаването "Преди обед".

По думите й разводът е станал официален в началото на годината. Водещата е категорична, че в крайното им решение няма намесен трети човек, а фактът, че двамата с мъжа й са престанали да гледат един на друг като партньори, а по-скоро като приятели.

"Последните две години ме промениха много, случи се една мощна вътрешна трансформация, с която започнах да се виждам и да обичам себе си, започнах да разговарям с душата си", започна откровението си Нели.

Реклама

За нея всичко се променило в момента, в който започнала да изпитва едно особено усещане в любовта. Двамата със съпруга й са заедно от 17 години, буквално от деца, време, през което "се сраснахме и престанахме да се гледаме като индивиди."

"Ние имаме много дълъг път, през който сме имали много големи изпитания. Трудната поява на децата, отглеждането, това, че аз не спрях да работя през цялото време, не съм спирала нито за един месец. Но отчуждението не беше веднага след децата, напротив връзката ни след това стана лека. По-скоро се случи, когато престанахме да виждаме другия в неговата промяна, а всеки се променя. Беше трудно да признаем,ч е тази дълголетна любов не те вдъхновява, а е по-скоро приятелска, превръща се в битово отглеждане на деца", откровена е Хаджийска.

Четете още

Яна Маринова се РАЗДЕЛИЛА със сина си, сълзи напълниха очите й

Яна Маринова се РАЗДЕЛИЛА със сина си, сълзи напълниха очите й

Нели Хаджийска с нов проект - изстрадан и платен с много кризи

Нели Хаджийска с нов проект - изстрадан и платен с много кризи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама