Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17129029 www.bgdnes.bg

Виктор Стоянов ТЪЖЕН: Селският прякор "Ергена" ще ми остане завинаги!

Виктор Стоянов тъжен, не празнува Свети Валентин

Дори и да се оженя, пак ще ме наричат така, с бившата ми се чувствах като принцеса, казва още хубавецът

"Аз завинаги ще остана Ергена! Това свое прозрение сподели Виктор Стоянов, познат на всички като Ерген номер едно от едноименното хитово риалити.

Реклама

"Много грозен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал", признава си секссимволът.

Симпатягата, когото ще виждаме и в "Денсинг старс", твърди, че няма да може да се отърве от титлата дори и след като сключи брак. Виктор обаче няма какво друго да направи, освен да приема съдбата си: "Ще живея с него завинаги, какво да правя".

Ерген номер едно е истински ерген от доста време - Виктор е без половинка от няколко месеца. Самоличността на бившата дама до красавеца е забулена в мистерия, но бившият гребач ни подсказа малко за техните взаимоотношения: "Когато пътувахме, тя винаги беше човекът, който организира пътуванията. Тя винаги решаваше къде да ходим и какво да правим, аз просто бях като принцеса. Разбира се, аз бях с куфарите и шофирах", спомня си носталгично Виктор.

Освен че си няма и гадже, на Виктор също са му залипсвали и приятели. "Ако дължината на живота ми зависи от това колко ми е силен социалният живот, то значи съвсем скоро ще умра", шегува се самотният ерген, който трудно може да намери човек дори и за приятна излизанка по приятелски.

Въпреки че близките на фитнес инструктора му се броят на пръсти, то доста от неговите познати се обръщат към него за един съвет - какво да направят за половинката си за Св. Валентин. "Винаги са ме питали приятелите какво да подаряват за Св. Валентин, не знам защо, но винаги са ме мислели за някакъв експерт. Обаче винаги най-добър експерт си самият ти. Ти си този, който познава половинката си най-добре" - смята опитният с дамите Виктор - "Винаги издаваме в разговорите си какво искаме и какво обичаме, ако успеем да ги чуем тези неща, може да измислим страхотни изненади".

Ергена обаче е излизал и с момичета, които не са били много мили и са имали и доста скъпи желания: "Имало е случаи, в които директно са ми казвали какво искат: ролекс, ролекс, ролекс", сподели той.

Тази година Виктор предпочете да не празнува деня на влюбените. "Тази година Свети Валентин беше Трифон Зарезан за мен, няма да се лъжем", завърши Ергена.

Четете още

Ергенът Виктор за "Денсинг старс": Танцувам само като съм много пиян

Ергенът Виктор за "Денсинг старс": Танцувам само като съм много пиян

Ергенът Виктор на плаж в Занзибар с Папи Ханс

Ергенът Виктор на плаж в Занзибар с Папи Ханс

Реклама
Реклама
Реклама