Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17147758 www.bgdnes.bg

Луна се стяга ЗА НОВИ избори

Певицата шашна публиката с момичешка визия в столично заведение на Свети Валентин

Луна избра да пее за влюбените на Свети Валентин, видя с очите си "България Днес". Попфолк ветеранката направи първото си участие на живо в столично заведение на 14 февруари след няколко години отсъствие от сцената. "Родена съм да бъда президент! Родена съм необикновена!", с това признание стартира шеметното си шоу русата амбиция.

Реклама

Певицата явно е послушала, макар и частично, съветите на някои от своите пиари да прави концерти на живо за привличане на повече електорат. Спецовете й обяснявали, че Луна поне няма да дава пари за изпълнители на предизборните си мероприятия като другите претенденти за високи постове в държавата и места в парламента. "Трябва да докажеш, че си певицата на народа! Но за целта е необходимо и да си развържеш малко повече кесията!", подучвали я на хватките те. Изпълнителката на "Искам го, стискам го" обаче им заявила, че няма откъде да намери такива средства. Но когато й се отворила възможност за участие, веднага приела. С това изгрялата в зората на чалгата гласовитка от Шумен доказва, че хем може да трупа електорат, хем и ще получи хонорар. Две в едно!

Луна цъфна в заведението в класическа черна минирокличка и червени чепици на безумно високи токове, а феновете й от двата пола останаха със зяпнала уста от момичешката фигура и излъчване на 51-годишната мераклийка за държавен глава.

Три пъти заложи на хита си "Тук-там" блондинката, а посетителите от всички възрасти пощуряха на дансинга. "Аз съм вашата Луна! Няма ди ви предам никога! С мен животът ви ще е песен!", скандираше на микрофона Луна, кършейки манекенската си снага. Вярна на традицията в съсловието, изпълнителката на "Не съм жена само за един мъж" още в началото на хитовото парче се напрегръща с млад мачо. Той обгърна тънката й като на оса талия, а Луна се гушна в него, като до края на участието си търсеше компанията му на дансинга, не ги изпусна от поглед вестникът.

На песента "Луна президент" публиката тотално пощръкля, а скандиранията на припева цепеха целия квартал около заведението. След като изпълни два пъти култовото парче, попфолк пионерката изреди всичките си големи хитове, но изненадващо пропусна "Искам го, стискам го", вероятно заради двусмисленото лого. Още едно доказателство, че не става въпрос за "просто участие", а за щателно премислено мероприятие.

Четете още

Луна не стана президент, а човек оркестър

Луна не стана президент, а човек оркестър

Луна грейва върху торта като президент, ще си другарува и със САЩ, и с Русия

Луна грейва върху торта като президент, ще си другарува и със САЩ, и с Русия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама