Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17157477 www.bgdnes.bg

Шеф Андре Токев: В България сме свикнали да имаме човек за всичко

"В България сме свикнали да имаме човек за всичко. Аз съм такъв, че не мога да осъдя никого за действията му. Ако уважаваш другите, така както уважаваш себе си, и особено, ако си публична личност, трябва да го покажеш."

Това коментира шеф Андре Токев в предаването "Тази събота" по Би Ти Ви. Коментарът му е по повод зачестилите случаи на известни хванати да шофират с превишена скорост под опиати. През последните две седмици полицията спипаха певицата Диона и миската Катрин Йорданова в нарушение на пътя и двете предизвикаха голям обществен отзвук

Реклама

"Ако си щраус, може да се скриеш, но ще заровиш само главата си. Аз мисля, че трябва да си понесеш последствията. В моя случай аз си понесох наказанието и то ме промени в положителен смисъл", допълни готвачът, който преди време беше хванат да шофира пиян джипа си и влезе в затвора, за да изтърпи наказанието си.

Токев споделя, че от злополучния ден не помни нищо освен полицията, която го спира.

"В затвора човек наистина има възможност да се сблъска със себе си и да се осъзнае. Ние всички живеем в този забързан живот и е хубаво да намалим темпото и да се огледаме около нас", споделя още той.

След като излежава присъдата си, Токев преосмисля живота си. Твърдо решен е да обръща повече внимание на семейството си и да цени миговете с тях. Поради тази причина шеф Токев затваря 5 от 6-те си ресторанта.

"За мен е много важно да се дава втори шанс на всеки, който иска да се поправи. Не бива да се осъждаме един друг. Всеки трябва да респектира другия, все едно респектира себе си", категоричен е звездният готвач.

Четете още

Дадоха на съд Нойзи за пиянската изцепка

Дадоха на съд Нойзи за пиянската изцепка

Андре Токев: Готвех на 300 затворници, преживях катарзис зад решетките

Андре Токев: Готвех на 300 затворници, преживях катарзис зад решетките

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама