Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17166644 www.bgdnes.bg

Папи Ханс: Наглеците ме изкарват извън контрол

"Нещото, което ме изкарва извън контрол в днешна дата е лошото възпитание, наглостта и простотията. Например, когато някой човек има дадена работа, но той не просто не я върши, а наглее и се заяжда. Вбесявам се от такива хора."

Това разкрива Папи Ханс в отговор на това, че е човек, който излъчва спокойствие. В сутрешното уикенд предаване на bTV певецът споделя как подхожда в подобни ситуации.

Реклама

"Използвам езика си. Не бих искал да псувам и да използвам вулгарни изрази. Това са все преки пътища към това да нараня някого. Опитвам със спокоен тон да обясня на другия, че е лош човешки материал и че близките му ще са разочаровани от него. - каза Папи - Винаги отговарям по начин, който хората не очакват. Имаше случай със сервитьор, който подходи заядливо към мен и половинката ми. Директно го питах с какво сме му развалили настроението му и казах, че е част от работата му да се държи толерантно с клиентите."

Изпълнителят мисли, че хората в България са твърде прощаващи.

"Вярвам, че българите сме твърде прощаващи. Понякога не правим проблем на някого, защото си мислим, че някой ден и ние можем да се сблъскаме със същото и тогава ще изглеждаме зле. Трябва малко повече като в западните държави да си даваме обратна връзка. Така ще станем истинска европейска страна."

Четете още

Папи Ханс ПРОПЛАКА: България ми липсва!

Папи Ханс ПРОПЛАКА: България ми липсва!

ШОК! Папи Ханс пие бира с маймуни

ШОК! Папи Ханс пие бира с маймуни

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама