Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17167250 www.bgdnes.bg

Тошо Куката цъфна в "Съдебен спор", отрязаха го за умрялото му куче

Помните ли Тошо Куката? Татуираният здравеняк, който доби популярност след скандално клипче в мол заедно с Емили Тротинетката, показващо момче със специални потребности на каишка, този път изненадващо цъфна в "Съдебен спор".

Тодор Чалъков се свърза с екипа на предаването по Нова ТВ, за да потърси отговорност от лекарка във ветеринарна клиника за смъртта на кучето му.

Реклама

"Каза ми, че било само с гастрит и затова нямало нужда от рентген. А това било превъртян стомах и кучето почина. В депресия съм, не мога да ям, свалил съм 10 кг. Каза ми - на 1000% съм сигурна, че на кучето нищо му няма, залагам си главата", каза Куката пред слисания поглед на Жоро Игнатов.

По-рано Тошо Куката публикува клип в социалните мрежи с ясно послание към ветеринарния медик д-р Севриева.

"От сърце ви пожелавам Господ да ви го върне на децата, не аз. Не водете кучетата си там, защото са печалбари и имат некадърен персонал. Ако ни бяхте казали, че има превъртян стомах, щяхме да го оперираме. Искаме да уволните лекарката д-р Севриева, която ни въведе в заблуда и ни уби кучето", нарежда Чалъков.

От своя страна управителят на клиниката посочи, че не може да я уволня, защото е бременна и в болничен. "Законът не ми позволява. Упражнен е психически тормоз през интернет и затова тя не е тук", каза мъжът.

В "съдебната" зала на предаването адвокат Димитър Киров защити ветеринарната лекарка с твърдението, че Тошо Куката е склонен да лъже, а клиентката му няма вина. Куката пък доведе своята приятелка Василена Хаджийска като свидетел.

В крайна сметка съдия Иван Сотиров поряза мераците на Тошо Куката за финансово обезщетение и дори затвор за лекарката. Утешението за здравеняка остана моралния вот на публиката в студиото, който надделя в негова полза.

Четете още

Ветеринари уморили кучето на Тошо Куката

Ветеринари уморили кучето на Тошо Куката

Тошо Куката притеснявал момчето, заснето като куче, след като излязъл от ареста

Тошо Куката притеснявал момчето, заснето като куче, след като излязъл от ареста

Реклама
Реклама
Реклама