Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17169603 www.bgdnes.bg

Цитиридис вече ПЕЧЕЛИ повече, отколкото в Би Ти Ви

  • На гърка му потръгна с лафчетата в стендъп комедиите 
  • Николаос Цитиридис заработва повече в лафчета, отколкото, като бе водещ в Би Ти Ви

След като бе изгонен от частната медия, комикът веднага си намери работа. Той се завърна към предишното си поприще - на стендъп комедиант. Според запознати Цитиридис прибирал по почти хилядарка за участие. Бившият водещ се скъсва от изяви и има по над 10 на месец. Или казано с други думи, прибирал по 10 бона. Разбира се, това са груби сметки, защото има месеци, в които излиза на сцената повече или по-малко.

Реклама

За последно Цитиридис се разписваше срещу 6 бона в Би Ти Ви. Заплатата му бе драстично орязана, след като и предаването му бе съкратено.

Близки до гърка споделят, че Додо, както е наричан от приятелите си, бил доста по-щастлив отпреди, когато бил на работа в медията. Цитиридис не щял и да чуе повече за телевизията, защото видял как точно стоят нещата. И предпочитал да се издържа със стендъп комедии, където е сочен за един от най-добрите в България. Парите били добри, а и нямал работно време. Вече бил свикнал с подготовката покрай вечерното шоу, което води, и нямал никакви притеснения, когато излезе на сцената.

Съвсем скоро Николаос ще тръгне на турне със своя спектакъл. А парите в банковата му сметка ще се увеличат още повече.

Както "България Днес" първи писа, Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той е дал пръстен на любимата си Боряна Братоева. Двамата са заедно от близо от 2 години. Запознават се точно в шоуто на Цитиридис, когато звездата от "Съни бийч" му гостува. Въпреки че е по-възрастна с 4 лета от шоумена, Николаос и актрисата се разбирали чудесно и дори вече мислели за деца.

Четете още

Цитиридис бесен на журналистите, обижда ги заради Антъни Иванов

Цитиридис бесен на журналистите, обижда ги заради Антъни Иванов

Цитиридис тръгва на турне, отново става рапъра MC Greka

Цитиридис тръгва на турне, отново става рапъра MC Greka

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама