Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17170398 www.bgdnes.bg

Кобилкина помага на 12 години по-младия мъж на фолклегендата Мира да я прелъсти

Не кой да е, а вездесъщата Наталия Кобилкина помага на 12 години по-младият съпруг на фолклегендата Мира да я прелъсти. По време на продължителното сваляне българинът, който работел и живеел от години в белгия, пращал на изгората си линкове към статии на сексоложката за предимството една жена да бъде с по-млад мъж.

Новината разкри за първи път самата Мира в ютюб канала на Алпер Чочев.

"Отидох по работа в Белгия. В шума на клуба едно момче ме гледаше и ми показваше със знак, показващ слагане на пръстен, че ще се ожени за мен. Виждам го - много по-младо момче от мен. На другата вечер имах друг ангажимент в Белгия. И тогава човекът, който организираше участията ми там, ми каза, че същият този много по-млад мъж ще го водят да ми е шофьор", разкрива първите стъпки към любовната авантюра изпълнителката на "Хей, малката".

Реклама

Така двамата прекарват часове наред заедно.

"Говореше ми на "любов" и че наистина ще се ожени за мен. Всичко мина добре, в шеги и много разговори, а аз се върнах в България. Тогава той ми написа "любов, липсваш ми". Така продължихме да си пишем много. Пращаме ми и статиите на Наталия Кобилкина за ползите от връзка с по-млад мъж", смее се дуетната половинка на Милко Калайджиев.

И продължава:"Впоследствие си дойде в България за лятото и реално си станахме гаджета. Но дойде септември и той трябваше да заминава. Казах си, че това е невъзможна любов и няма как да се случи. 7-8 месеца се виждахме между полетите ми в чужбина, защото моите ангажименти са предимно зад граница. В един момент седнахме и си казахме - ще се съберем да живеем при мен в Стара Загора. Тогава си дадох сметка, че този човек наистина си заслужава. А по-късно реших да се преместя в Белгия, където се оженихме и имаме дете на година и три месеца".

Четете още

Кобилкина със съвети какво да подарите на мъжа за Свети Валентин

Кобилкина със съвети какво да подарите на мъжа за Свети Валентин

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама