Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17170835 www.bgdnes.bg

15 съквартиранти влизат в "Биг брадър", къпят се в лукс в ултрамодерен палат

Къщата ще е нова и ултрамодерна, вътре монтират безброй луксозни екстри

Едва 15 души ще влязат в новото издание на "Биг брадър". Първият риалити формат в България се завръща в ефира след години пауза. Кандидатите за участие в Големия брат вече са хиляди, но продуцентите ще сведат избора до само 15 души, научи "България Днес".

Както вече първи писахме, в предаването ще влязат уж непопулярни личности, но всъщност те са известни, но само в интернет и не толкова на широката публика. Ще влязат така популярните не само в България, а и по света инфлуенсъри и почти няма да има нормален и обикновен човек в шоуто.

Реклама

Къщата, в която ще се снима предаването, ще е ултрамодерна. Постройката ще бъде специално построена за случая и ще бъде по последен писък - ще има всякакви удобства и екстри. Това е заложено в договора с компанията, която държи правата. Къде ще бъде точната локация, се пази в тайна, но е ясно, че ще е в близост до София.

Издигането на нова къща за Брадъра се наложи, тъй като предната бе разрушена. Преди 4 години палата, в който се снимаха всички досега сезони на шоуто, бе съборена.

Очаква се стартът на шоуто да бъде на 16 септември. Все още не се знае и колко време ще продължи самият формат. Както е известно, "Биг брадър" е истински феномен най-вече заради това, че се снима в реално време. Очаква се форматът да бъде не повече от 50 дни.

От Нова тв пък, която правят предаването, все още не са решили кой ще е водещ, след като традиционното лице на "Брадъра" Ники Кънчев се завърна в конкурентната Би Ти Ви, за да води друго емблематично предаване "Стани богат". Говори се за Димитър Рачков, но той още не е дал отговор. "България Днес" научи, че телевизията готви истински бомба с избора си на водещ, но преговорите между двете страни още не били завършени.

Четете още

Пацо от "Биг брадър": Благодаря на вселената, че не ме среща с Пеньо

Пацо от "Биг брадър": Благодаря на вселената, че не ме среща с Пеньо

Откривателят на Бакалова - Юлиан Костов, СКОЧИ на "Биг брадър"

Откривателят на Бакалова - Юлиан Костов, СКОЧИ на "Биг брадър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама