Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17189694 www.bgdnes.bg

Мила Роберт пред "България Днес": Пребих се заради "Денсинг старс"

Паднах от много високи стълби, спасих се по чудо

"Опазиха ме ангелите и Господ!" Това сподели екстравагантната поп певица Мила Роберт пред "България Днес". "Когато се снимах за визитката за "Денсинг старс", паднах от едни много високи стълби", разказва за инцидента щерката на Ваня Щерева, която се е разминала с тежка травма точно преди участието си в предаването "Денсинг старс", което ще тръгне днес.

"Не знам как стана. Наистина беше от много високо, но само се натъртих", ошашавена е от станалото чудо артистичната бохемка. След падането изпълнителката си е взела урок. "Аз съм си виновна. Просто няма да си цъкам в телефона постоянно. Трябва да живеем в момента, защото иначе стават бели като тези", взела си е поука певицата.

Реклама

Мила е претърпяла лека травма и е пропуснала само една репетиция за предаването. Блондинката все още усеща малко болка там, където се е ударила, но не може да пропусне повече репетиции и с пълна сила работи за шоуто.

"На репетиции сме цял ден. Вълнувам се, но не се стресирам. Засега е забавно, ще видим как е след две седмици, ако още ме има в предаването", казва Мила, която е една идея неуверена в собствените умения на дансинга. Авторката на "Покемон" е казвала, че се чувства по-уверена в съвременните танци, но всъщност се оказва, че още й е трудно да се справя с поставяните в предаването задачи.

"Една от слабостите ми са танците. Не съм добра на дансинга. Всичко ми е трудно", сподели актрисата, която ни увери, че сред нейните конкуренти има много талантливи танцьори.

"Аз съм в друга графа. Няма да съм наравно с най-големите професионалисти", признава си блондинката, "но може да стане чудо, може и аз да се представя много добре, не знам", надява се за обрат Мила.

"Всичко е възможно във вселената! Не си мечтая да спечеля сезона всяка вечер, преди да си лягам. Но нищо не се знае. Ако стана Кралица на бала, много ще се радвам за партньора ми, ще е постижение за него", споделя певицата. "Мене ме радва, че съм жива, че дишам, че танцувам. Всякакви такива победи, награди и неща са на елхата топките", завършва артистката на новото поколение.

Четете още

Мила Роберт дарява кръв, пречиства се

Мила Роберт дарява кръв, пречиства се

Мила Роберт трупа глоби

Мила Роберт трупа глоби

Реклама
Реклама
Реклама