Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17196917 www.bgdnes.bg

Старите ергенки съжаляват новите: Простотия и подлизурщина!

Това предаване те поставя в позиция на подлизурко, категорична е участничката във втория сезон Мони

"Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки се за вниманието на мъж, не представлява проблем единствено за жени, които са така и в живота. Това са жени, които не избират, а се надяват да бъдат избрани. Имало е и ще има участнички, които не харесват дори и себе си. Това е доста жалко."

Реклама

Това категорично заяви ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която участва във 2-ри сезон на романтичното приключение "Ергенът". Новото издание на шоуто тръгва след няколко дни.

Проблематичната природа на предаването е тема за разговор от много време насам. Самостоятелните жени в нета често заявяват, че никога не биха могли да се подложат на такова изпитание и че да се борят за вниманието на мъж е изключително тъжно. Камо ли пък публично. Много от зрителите се настройват и срещу ергена, след като често в един епизод той ухажва и целува няколко дами, което според тях е неуважително въпреки замисъла на шоуто. Някои от бившите участнички са напълно съгласни с това твърдение.

"Аз съм жена с много стабилно усещане за своята стойност, което е причината да възприема това предаване като една телевизионна изява, а Ергена като обикновен статист", откровеничи пред "България Днес" Мони.

Самата тя заявява, че не се вълнува за завръщането на предаването, а само за подбора на клетите участнички. "Чудно ми е дали ще успеят да надиграят по простотия мнозинството от моя сезон", сподели тя.

Много от момичетата започнаха да забелязват каква слава носи участието в предаването и спекулации за мотивите на свободните моми също плъзнаха из нета. Мони също вярва, че има участнички, които дори не харесват ергена, а влизат в предаването може би за популярност или лични облаги.

"Доколкото видях от рекламите, има доста добре обиграни като поведение кандидатки. Подготвени са!", заяви и Ивелина, друга участничка от втория сезон. Според нея подборът на ергенки става все по-добър, но за сметка на ергените. "Аз мисля, че Евгени беше по-добре изглеждащ", призна си Ивелина.

Повечето от връзките на "Ергенът" се разпадат бързо след края на предаването, дори и в международните формати, поради публичното напрежение или загубата на чувства зад камерите.

Четете още

Водещите на "Ергенът": Не е нагласено, няма как всички 26 жени да се преструват!

Водещите на "Ергенът": Не е нагласено, няма как всички 26 жени да се преструват!

Ергенът Виктор и Милица Гладнишка се свалят в "Кой да знае?"

Ергенът Виктор и Милица Гладнишка се свалят в "Кой да знае?"

Реклама
Реклама
Реклама