Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17197601 www.bgdnes.bg

Славена Вътова става космонавт!

От дете мечтая да съм като Юрий Гагарин, каза бившата миска

"Още не е късно да изпълня детската си мечта - да полетя в Космоса! Само с финансите ми е малко трудно". Това довери наскоро в разговор с Деляна Маринова-Джуджи Славена Вътова.

Бившата миска споделя още, че детската й мечта със сигурност произтича от рождената й дата. Красавицата е родена на 12 април, Международния ден на космонавтиката.

Реклама

"От малка ми беше гордост да казвам, че съм родена на тази дата. Много харесвам Юрий Гагарин и исках да бъда като него", разказва Вътова. Половинката на финансиста Юлиан Цолов не разкрива дали през годините дотук се е опитвала да превърне бляна в реалност.

"Още не ти е късно! Виж сега какво прави Илън Мъск, хора от цял свят започнаха да летят до Луната!", окуражи я Джуджи. В началото на разговора им обаче тя се опита да пореже мераците на моделката да се озове в околоземна орбита с мотива, че "била височка". "Такива не ги взимат в ракетите, избират ги по-ниски", опита се да убие всичко детско у бившата Мис България Джуджи.

"Е, значи съм обречена!", върна й го със смях Славена, но по тона й пролича, че това е просто реплика.

Въпреки че е угрижена откъде ще намери необходимата сума, за да се зарее в космическото пространство, грациозната брюнетка не унива. Тя отлично знае, че за мечтите вече няма възраст. Много по-възрастни от нея хора са готови да дадат мило и драго само за да напуснат пределите на нашата планета с космически кораб.

"Джуджи, повярвай ми, някой ден ще снимаме с теб от Космоса!", убедена е Вътова..

Четете още

Славена Вътова събра родата след години

Славена Вътова събра родата след години

Славена Вътова и Катето Евро се подмладяват заедно

Славена Вътова и Катето Евро се подмладяват заедно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама