Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17197661 www.bgdnes.bg

Жени Калканджиева на 49: Тренира рядко, пуши и пие алкохол

Празнувам рождения си ден в Милано

"Днес ставам на 49 години. Ще го празнувам в Милано. В момента върви "Милано фешън" и аз съм ангажирана там. Както и да се срещна с много приятели." Това каза пред "България Днес" Жени Калканджиева по повод рождения си ден.

На въпроса как успява да поддържа перфектния си вид, Жени обяснява, че това е ген от родителите й. Няма пластични операции, тренира рядко, употребява цигари и алкохол.

Реклама

Рожденият ден на Жени винаги съвпада с форума в Милано и тя обикновено го празнува, докато се "мъчи" в столицата на модата.

"Има доста наши модели в Милано. Искам да ги почерпя. Иначе имам акредитации за ревютата на всички световни марки, на които ще присъствам. Не мога само да почивам, трябва и да работя нещо" - категорична е Калканджиева.

Напоследък доста сайтове писаха, че Жени ще се замонашва в манастир. На това тя отговаря, че има абонамент към жълти сайтове, които говорят, че ту се развежда, ту че става монахиня, но в това няма нищо вярно.

"Няма такова нещо", категорична е красавицата.

Преди време сексапилната мацка участва на два пъти във "ВИП брадър", където бе една от сензациите.

"Предаването ми закали характера." - спомня си днес Калканджиева" - "ВИП брадър" много дава, но и много взима. Всеки там е със своята подготовка и своето самочувствие. Същевременно това е една школа, в която да разберем кои сме ние".

Относно поискания развод от мъжа й по време на ефир тя отговаря: "Той се изложи много непремислено и си понесе наказанието. От време на време, когато ме вбеси, правя такива разводи", смее се Калканджиева и добавя: "Във всяко семейство се появява този момент, независимо колко е хармонично. Когато човек е ядосан много, това е нормално да стане".

Жени се отнася с изключително уважение към детето си. Според нея някои хора наричат хлапетата си "идиот" или "простак", но това не значи, че не го обичат, а просто в афектираното си състояние не знаят какво говорят. Така е и във връзката между двама души според нея.

"Когато си гневен на някого, говориш глупости, за които после съжаляваш", добавя Калканджиева.

Четете още

Калканджиева се появи на ИЗНЕНАДВАЩО място, никой не го очакваше

Калканджиева се появи на ИЗНЕНАДВАЩО място, никой не го очакваше

Жени Калканджиева опитоми вълк в Гърция

Жени Калканджиева опитоми вълк в Гърция

Реклама
Реклама
Реклама