Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17210229 www.bgdnes.bg

СЕКСОЛОЖКАТА Кобилкина към шеф Ангелов в "Хелс Китчън": Ще се радвам на Вашия член, ще Ви поширам яйцата!

Ще се радвам на вашия член!  А, имам предвид, че ще се радвам да съм член във Вашия отбор и да Ви поширам яйцата, избухва Наталия Кобилкина, която е част от отбора на звездите в новия сезон на "Хелс Китчън" по Нова телевизия.

"Ще поширам вашите яйца до перфектна готовност, ще слушам всяка вибрация на вашия мъжествен глас и ще треперя от Вашия пронизваш поглед." казва Кобилкина по адрес на шеф Ангелов.

Реклама

Тези думи на сексоложката Кобилкина не бяха коментирани впоследствие от шеф Ангелов или от другите участници в кулинарното шоу.

Освен Наталия Кобилкина в отбора пълен със звезди, които е наречен "златен отбор" влезнаха още няколко култови и пъстри хора.

Китодар бе един от тях. Той също влезе с изненадваща визитка, не се споменаваше членът на шеф Ангелов, а нещо доста по-притеснително. 

"Правя предимно таратор в кухнята, но мога и да убивам, има добри условия в кухнята на "Хелс Китчън", за да ликвидирам целия екип, ако ме ядосат. Влезнах, за да приключим с това предаване веднъж за винаги. Ще дам на всички зрители и участници толкова информация, за да спрат кулинарните предавания по цял свят.", казва заплашително Китодар, който е в ролята на готват-психопат, както го нарече шеф Ангелов.

"Които е стъргал краставиците за тартор, в древността, са го изгаряли на клада. В днешно време една доживотна присъда би била достатъчна, защото тези хора са престъпници. Освен таратор можеш и друго да направиш в кухнята. Можеш да убиеш човек, с нож, с газ. Има всякакви оръжия. Мога да очистя целия екип на шоуто.", задълбава темата за масови убийства в ефир, но разбира се, всичко това е в типичния стил на обичания актьор Кито, който се шегува винаги с всички и с всичко.

Китодар бе определен като българския Ханибал Лектър в "Хелс Китчън" и като готвач-психопат от водещия кулинарното шоу шеф Ангелов.

Реклама

След Кито влезе фолкдивата Бони, която каза, че ще остави на шеф Ангелов да прецени дали е по-известна като певица или като готвач! Бони бе последвана от "детето чудо" на българския интернет Изабел Овчарова - Изи. 

Коцето Калки изненада също и се присъедини към златния отбор. 

"В предишният си живот съм бил банан. В този живот съм се срещал с Далай Лама, а сега ще се срещна с кулинарния Далай Лама - шеф Ангелов. Баба и дядо са имали странноприемница, помагали са на бедните. Това ми е в кръвта и ще разцъфна като една кулинарна орхидея.", типично се изказва Коцето Калки, който малко се изплаши от това, че ще се готви месо, но ще видим как ще се справи с това препятствие.

Гатьо от "Игри на волята" също се присъедини към отбора на звездите в "Хелс Китчън". 

"Идвам в предаването да Ви запаля сьомгите! Ще съм гладиатор и тук, какъвто бях и в "Игри на волята", заканва се Гатьо и каза, че ако шеф Ангелов му се развика и той ще му вика.

"Няма да бия шеф Ангелов, защото съм подписал договор все пак!", майтапи се Гатьо.

После се появи и Александра Гърдева от "Ергенът". 

"Не спечелих сърцето на Виктор Стоянов, но кой знае може пък да спечеля сърцето на шеф Виктор Ангелов.", надява се красивата психоложка.

"Ако Виктория Капитонова не успя да отрови шеф Ангелов с готвенето си, как аз ще успея", Алекс захапва старата си опонентка от "Ергенът" Виктория Капитонова, която в крайна сметка спечели сърцето на първият ерген Виктор Стоянов.

После влезе певецът и китарист Тома - лошото момче на рокендрола и почерпи шеф Ангелов с 52 градусова ракия. Кулинарното гуру веднага го попита дали няма нещо по-силно. 

После в "Хелс Кичтън" влезе властелина на тиганите - Радка Булман, която спечели "Мастършеф" през 2019 година. Вече има собствен ресторант, а сега е в отбора на звездите в "Хелс Китчън".

"Приятелите му шеф Токев и шеф Михалчев са ми казвали, че по вкус няма кой да ме бие, сега остава само от шеф Ангелов да го чуя и всичко ще е перфектно." , леко се хвали Радка.

След това звездите бяха изправени пред предизвикателството да сготвят на шеф Ангелов специалитети си. Най-доброто, което могат в кухнята. За изненада на всички Гатьо изненада кулинарното гуру Ангелов и си спечели имунитет с перфектно месо и много добър ориз, сготвени само за 20 минути.

Реклама
Реклама
Реклама