Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17213872 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев плаче в "Аз обичам България", Галена и Азис повеждат хорото

Кедъра блести със знания, а водещата Алекс Сърчаджиева "вади" нови забавни игри още в премиерното издание на играта

Този петък от 20 ч. по bTV стартира супер забавната и любопитна телевизионна игра „Аз обичам България", посветена на всичко българско и родно, с водещ – актрисата Александра Сърчаджиева и капитани на отборите – Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра. Отборите им ще се хвърлят в „ожесточена" и много забавна битка още в първия епизод на играта, в която всеки от тях ще има своите „възходи и падения", усмивки и сълзи, които ще им дадат още повече причини, заради които да обичат България.

Реклама

Рамо до рамо с тях в игрите, забавлението и в учението ще застанат едни от най-обичаните звезди на България – поп-фолк идолите Галена и Азис, които ще са в отбора на КЕДЪРА и талантливите актьори – Весела Бабинова и Филип Буков, които влизат в отбора на КАДИЕВ. Така разпределени, всеки от тях ще има възможността да блесне както със знания и нечувани умения по теми, свързани с родината, така и да се „сгромоляса", но с усмивка и настроение, без да губи за миг надежда, че точно неговият отбор ще се закичи с наградата. По традиция във всеки епизод тя ще е любим и емблематичен за България предмет, а в първото издание на предаването победителите ще получат три чифта автентични, топли бабини терлици.

Интересни, весели, неочаквани, разнообразни и любопитни, въпросите и задачите в игрите ще накарат зрителите да научават много нови неща за родината и да се забавляват от сърце. В една от игрите те ще имат възможност да премерят знанията си с тези на играчите, като използват телефоните си. Всички пред екраните ще срещнат не само познати и обичани лица, а и героите сред нас – достойни българи с необикновени умения и постижения, с награди и с истории, които си струва да бъдат показани.

Какво е в състояние да просълзи винаги усмихнатия Сашо Кадиев и как Галена и Азис ще поведат хоро ще стане ясно в пилотния, супер весел епизод на предаването.

"Аз обичам България" очаква цялото семейство пред екрана този и всеки петък вечер от 20 ч. по bTV.

Четете още

Сашо Кадиев се ГАВРИ с килограмите на Милица Гладнишка

Сашо Кадиев се ГАВРИ с килограмите на Милица Гладнишка

Кедъра едва избутал тройка по физика

Кедъра едва избутал тройка по физика

Азис и Галена влизат в "Аз обичам България"

Азис и Галена влизат в "Аз обичам България"

Сашо Кадиев АУТ от БиТиВи, Алекс Сърчаджиева става водеща на "Аз обичам България"

Сашо Кадиев АУТ от БиТиВи, Алекс Сърчаджиева става водеща на "Аз обичам България"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама