Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17226964 www.bgdnes.bg

Даяна Ханджиева избира името на бебето по списък

Не трябвало тя или мъжът й да са имали гадже, което се казва така, е само един от критериите

Да няма бивши гаджета с това име - това е златното правило на актрисата Даяна Ханджиева, когато дава име на своето бебе Антони. Този закон също важи и за половинката на чаровницата от "Скъпи наследници", баскетболиста Кристиян Ставрев. Спортистът явно не е имал бивша изгора, която се е казвала Антония. Младото семейство подготвя списък с критерии, с които се е съобразило, за да избере името на бебешора.

Реклама

"Името трябва да е интернационално, но да не звучи откачено на български", казва актрисата, която вижда международни перспективи за своята рожбичка. Артистката също е взела предвид това, че трудно могат да се подиграват с неговото име и няма да го бъркат с някое друго, както се случва често със самата Даяна.

"Да може лесно да се извика на площадката", практично гледа върху нещата филмовата звезда. Въпреки че изборът на името на малкия Антони е бил съвместен, превес е имала мамата - "на майката да й харесва, все пак тя го е раждала", казва брюнетката.

Освен за тайните за избора на име актрисата споделя и повече как минават първите месеци на бебешора с младата майка.

Ханджиева, както много жени след раждане, е имала доста трудности с кърменето.

"В началото бебето ядеше бавно и отиваха по час и половина в кърмене и така по 7-8 пъти на ден", споделя Ханджиева за своята борба с кърмата, "след това се сблъсках със запушване на каналче и "блистери", после кърмата ми намаля драстично" - разказва актрисата.

Тя изпитва ужасни болки, но това не я спира да даде най-доброто за своето бебенце. Всички тези препятствия карат актрисата да чете много книги по темата, но в крайна сметка родителката е решила да разчита на естественото - "Постепенно оставих природата да знае повече от книгите и сега нито гледам часовник, нито броя милиграми, детето е здраво, аз - спокойна", уверява младата майка. Даяна вече с лекота може да кърми своето детенце и дори се похвали с шишенце, изпълнено с изпомпана кърма.

Четете още

Актрисата Даяна Ханджиева ориса бебето

Актрисата Даяна Ханджиева ориса бебето

Даяна Ханджиева съхрани стволови клетки от пъпната връв

Даяна Ханджиева съхрани стволови клетки от пъпната връв

Реклама
Реклама
Реклама