Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17228104 www.bgdnes.bg

Жената мъчи Краси Радков с диети

  • Актьорът сваля килограми за "Капките" и "Денсинг старс"
  • Комикът е уникален красавец като млад, оплешивява покрай Слави

"Жената ме мъчи с една диета, но не върви!"

Това чистосърдечно си призна преди време актьорът Краси Радков, който в момента забавлява зрителите в танцувалното шоу "Денсинг старс". 52-годишният актьор ту сваля, ту отново качва килограми през годините. Радков се стяга и влиза във форма преди участията си в големите телевизионни формати. Преди две години любимият комик шокира зрителите, след като се появи отслабнал до неузнаваемост в шоуто "Като две капки вода". От големия му тумбак не бе останало почти нищо и актьорът изглеждаше изключително свеж. Диетата дава резултат и Краси стана победител в шоуто, а след това подари спечелената кола на детска болница. Тогава любимецът на зрителите намалява теглото си с близо 20 килограма.

Реклама

Сега актьорът е върнал част от закръглените си форми за "Денсинг старс", но отново изглежда в добра кондиция. Този път Радков няма да танцува във формата, а ще разсмива зрителите и участниците в предаването като водещ. Комикът признава, че вече има някои болежки в коленете и ставите и гледа да се пази от травми.

За неговото здраве се грижи и жена му Станислава Ганчева, с която са заедно вече 20 години. Двамата се запознават на рецепцията на хотел в Смолян, където Краси е на турне със Сатиричния театър. Двамата се влюбват почти моментално и сватбата не закъснява. Преди 6 години се ражда синът им Теодор, който е голямата гордост на актьора.

"Теодор е много дълго чакано дете. В един момент бях загубила вяра и желание, но Краси бе човекът, който ме накара да го продължа. Нямаше как да го кръстим, освен Теодор - Божи дар", казва съпругата му Станислава. Покрай жена си Краси опитва да се храни здравословно, периодично спазва диети, намалява мазните храни и набляга на зеленчуците. Радков не се притеснява от корема си, който от време на време завзема територия върху тялото му. "Това ми е чарът", шегува се актьорът.

Един от пороците на екранния Гацо Бацов са цигарите. Актьорът следва принципа на Марк Твен: "Най-лесното нещо на света е да откажеш пушенето. Аз самият съм го правил хиляди пъти". Като истински врачанец Радков е научен да пие, но гледа на прекалява с алкохола, който се отразява и на килограмите.

Спортът не е чужд за Краси и това му помага да влиза с лекота в образа на култовата футболната легенда Гацо Бацов в "Шоуто на Слави". Преди време актьорът дори участва в благотворителен мач, организиран от Благой Георгиев.

Като по-млад Краси е ненадминат красавец. Преди време актьорът показа снимка от младежките си години, на която изглежда като истински холивудски секссимвол. Това вече е далечен спомен и днес Радков залага повече на чара, отколкото на красотата. Във времето Краси драстично се променя и го сполетява една от големите мъки за мъжете - оплешивяването. Шегува се, че това се случва заради прекараните дълги години със Слави Трифонов, за когото продължава да работи и до днес.

Четете още

Краси Радков към Ники Кънчев в "Стани богат": Добре дошъл вкъщи!

Краси Радков към Ники Кънчев в "Стани богат": Добре дошъл вкъщи!

Реклама
Реклама
Реклама