Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17235545 www.bgdnes.bg

Жените в "Един за друг" барат мъжки дупета

Опасно близки и пипане по дупета видяхме в този епизод на риалити шоуто "Един за друг" по Нова телевизия. Жените се изправиха срещу първото си предизвикателство - триатлон на сетивата. Участничките трябваха да разпознаят своята половинка с тяхното обоняние и формата на тяхното... дупе!

Първа се нареди Галена, която беше опасно близо до елиминации. Брюнетката се оказа доста прозорлива и успя да се справи и с трите задачи. С особен интерес опипваше дупетата на мъжаги, че чак ги шляпаше. "Искам да се извиня на момчетата", казва Галена, която беше доста ентусиазирана в барането.

Реклама

Кристина пък не беше въобще в настроение да опипва задниците - само ги боцкаше с пръстче. Нейният мъж, Емилиян, остана доста разочарован от това. "Тя въобще не ме бара", оплаква се той.

На други момичета им беше малко некомфортно с тази задача. "На мен ми е супер неудобно и неловко. Ако моят мъж пипа гърди и дупета, направо ще побеснея", казва младата участничка Елизабет.

"Уникално бразилско дупе. Ръцете ми са постоянно на неговото дупе", признава зрялата тигрица Ивана за гъзището на своя доста по-млад любим. Русата кака беше доста разстроена покрай познаването на миризмата на половинката си. "Ще ми стане тъпо, ако не съм го познала. Всички ми миришеха еднакво", казва Ивана, която дори се просълзи. 

На елиминация останаха Дарина с Денис и Христина с Ивайло, които ще се изправят един срещу друг утре!

Четете още

Екшън в "Един за друг"! Ивайло троши, Емо Чолаков го озаптява

Екшън в "Един за друг"! Ивайло троши, Емо Чолаков го озаптява

Ивайло от "Един за друг" се издържа от интернет

Ивайло от "Един за друг" се издържа от интернет

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама