Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17239514 www.bgdnes.bg

Гришо подкара жълт мерцедес за 2,5 млн. лв.

Лимузините на известните 

Тони Стораро фучи с шикозен ролс-ройс, черни мерцедеси "преследват в живота" Емануела

Тенис шампионът Григор Димитров е суперстар не само на корта, но и по пътищата. Последен модел яркожълт мерцедес S-класа, за който е платил около 2,4 млн. лева, подкара Гришо. Със състояние от 24 милиона лева, знаменитият хасковлия притежава няколко лимузини. Перлите в неговия персонален автомобилен парк са сиво ламборгини с цена 500 000 лв., както и порше, отново в любимия му жълт цвят, закупено срещу "по-скромните" 300 000 лв. В гаража на тенис аса се намира и яркочервен "Астън-Мартин", любимата марка автомобили на Джеймс Бонд. До него са паркирани още едно ламборгини и едно величествено, черно и много скъпо БМВ.

Реклама

Не само Григор обаче може да се похвали със суперколи. "България Днес" успя да надникне в тузарските автомобили и на други родни випове. Написахме преди седмица как Преслава и Галена се състезават вече не за сърцето на един и същи мъж, даже не и за челното място на попфолк сцената, а чие возило е по-скъпо и лъскаво.

Дори братята Фики и Емрах Стораро се конкурират не само кой е по-по-най в певческите си изяви, а чия лимузина е по-шикозна. Засега големият син на Тони Стораро води по точки пред по-малкия си брат по отношение на цената, но Емрах, който е известен любител на екстремните скорости, се хвали, че неговите коли пък са доста "по-бързи и яростни".

Баща им Тони Стораро е натрупал за дългогодишното си присъствие на попфолк сцената нетно състояние от 10 милиона лева. Певецът е предал и на двамата си наследници, поели по неговия път, Фики и Емрах, страстта си към лимузините. Стораро-баща се придвижва по участия с черен джип мерцедес кубче и още един мерцедес S-класа в същия цвят. Но безспорната му гордост е автомобил, станал единица мярка за известност, престиж и богатство сред хай личностите по света още през 60-те години на миналия век - сребристосив ролс-ройс. Твърди се, че попфолк ветеранът се е снабдил с тузарското возило срещу 600 000 лв. "Венецът" на автомобилните му придобивки е графитеносиво ламборгини, което по цена може да се мери само с лимузината от същата марка на Григор Димитров, убедени са познавачи.

Незалязващата вече близо три петилетки попфолк дива Емануела не пада по-долу от най-оборотните си колежки. За зеленооката певица е известно, че притежава състояние, възлизащо на 8 милиона лева. На първо място сред луксозните й возила е фамозно черно ферари на стойност 200 000 лв. Емануела също е "следвана в живота" от мерцедес, но не бял, а черен. Но все пак белият цвят я "настига" в образа на елегантно БМВ.

Четете още

Гришо обзаведе къщата на мама и тати

Гришо обзаведе къщата на мама и тати

Гришо запазва позиция в ранглистата

Гришо запазва позиция в ранглистата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама