Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17257794 www.bgdnes.bg

Християна Лоизу от "Капките" намира любовта чак на 32 г.

Певицата крие кой е таткото, говори се, че е сериозен човек

Участничката в "Капките" Християна Лоизу най-сетне случи на мъж. Певицата се похвали, че скоро с партньора й ще си имат дете. Признанието направи директно в ефира на имитаторското шоу и пред погледа на цяла България.

Лоизу, която е на 34 г., стана популярна у нас с участието си в "Х фактор". Родената в Кипър мацка спечели 4-ия сезон на формата през далечната вече 2016 г. По това време Християна има връзка с оперния певец Николай Войнов. Двойката дори живееше на семейни начело. След като музикалната кариера на Християна стартира ударно, тя изостави Войнов. Години по-късно се залюби с един от репортерите на Слави Трифонов - Борислав Борисов, известен като репортера Боби Стар. Връзката им вървеше по мед и масло. Интервюиращият плеймейтки и силиконки дори даде пръстен на Християна и двойката обмисляше кога да се венчае. Ала в един момент настоящата участничка в "Капките" сложи край на дългогодишния си романс с репортера. Това се случи преди по-малко от 2 години.

Реклама

Веднага след раздялата чаровната изпълнителка намира утеха в друг мъж. Точно това е човекът, от когото сега Християна чака бебе. Кой обаче е точно бащата на бъдещото й дете, не става ясно. Или по-точно Лоизу крие. Говори се, че родената в Кипър певица има връзка с по-възрастен от нея човек. Любимият й бил доста сериозен и не обичал публичността.

В същото време пък Лоизу, която е много близка с Маги Халваджиян, сама се набутала в "Капките". Тя заявила на процента, че ще гръмне с новината в ефир, че чака бебе, и това ще избие рейтинга.

За втори път във формат на Халваджиян участничка разкрива щастлива новина. Преди години Джулиана Гани хвърли бомбата в "Маскираният певец", че чака първото си дете още във втория епизод на шоуто.

Очаква се Лоизу да роди в края на лятото. Тя няма да е първата бременната участничка в "Капките". Миналата година Ралица Паскалева също бе в очакване на рожба, докато се вихреше на сцената.

Четете още

Християна от "Капките" чака бебе, обяви новината в ефир пред цяла България

Християна от "Капките" чака бебе, обяви новината в ефир пред цяла България

Певица избяга от Кипър заради репортер на Слави
Певица избяга от Кипър заради репортер на Слави

Певица избяга от Кипър заради репортер на Слави

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама