Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17274256 www.bgdnes.bg

50-годишна звезда на "Пайнер" бременна в ПЕТИЯ МЕСЕЦ с трето дете

  • Певицата преживяла домашно насилие преди години 
  • Вървя по трънлив път, но е велико да дадеш глътка въздух на рожба, казва Росица Пейчева 

50-годишна звезда на "Пайнер" е бременна!

Фолклорната певица Росица Пейчева е в очакване на третото си дете от половинката си Николай, с когото са заедно от близо четири години. В момента артистката е в петия месец от бременността си.

Реклама

Изпълнителката от Родопите има две пораснали деца, но след като е открила любовта, се решава на смелата стъпка отново да стане майка.

"Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, е велико! Безпрекословната, всекидневна помощ, топлите думи и голямата радост, която "чета" в очите на моя съпруг Ники, подкрепата от децата ми, близките ни си заслужават и ми дават сили!", споделя емоционално фолклорната певица.

"Благодаря за добрите, за топлите хора, които ги има. Вярвам, вярвам, макар и бавно, че всеки е човек! Благодаря за вдъхнатия ми кураж от мнозина приятели, да разкрия и изчистя душата си не само заради мен, а и заради други жени в моето положение, заради силното майчино чувство към неродената ми рожба... Толкова се скъси животът ни бе, мили хора, толкова много болести, проклетия и смърт по света, а толкова са малко истинските радости и щастие и ние още повече слагаме чернилка и жупел", казва още Пейчева.

Росица признава, че тази бременност за нея е различна, защото е спокойна, докато при първото очакване на дете е била подложена на домашно насилие.

"Някои мои близки знаят, други - не, първият шамар в живота ми не бе нито от мама, нито от татко, а от бащата на децата ми, и то точно в 5-ия месец на първата ми бременност. Излишно е да казвам, израснала съм в прекрасно семейство, без насилие и подобни ситуации, каква рана зейна в душата ми... С невинно създание на сърце, в корема ми къде да отида? Да се оплача? На кого? Че бях поредната трета съпруга. Поддадох се на младостта на една 19-годишна наивница и съжалителна към предлагащата й се тогава любов, че е изстрадал от предишните бракове, това е", връща лентата назад Пейчева, която вече е готова да бъде напълно щастлива.

Четете още

Известна певица забременя на 50 г.

Известна певица забременя на 50 г.

Росица Пейчева се омъжи
Росица Пейчева се омъжи

Росица Пейчева се омъжи

Реклама
Реклама
Реклама