Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17274403 www.bgdnes.bg

БГ Барби пред заплаха да остане без устни

*Лекарите у нас й отказват вливките на хиалурон 

*Андреа се мести в Германия за процедури, прави 6 наведнъж за един ден 

Пред заплаха от некроза на устните е българското Барби Андреа Иванова!

Лекарят, който инжектира хиалурон в устните на бургазлийката, е отказал да продължава с процедурите. Причината е, че ако не се спре с вливките, опасността от развитие на некроза, която да доведе до рязането на живо месо от устните й, е напълно реална.

Новината съобщи пред "България Днес" самата Андреа. Гордата собственичката на най-голямата уста в света е шашнала своя дерматолог, когото посещава години наред, и специалистът е вдигнал ръце. Той е предупредил Андреа, че ако продължава със слагането на филъри, ситуацията може да стане взривоопасна.

Реклама

"Затова започнах да търся специалисти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така намерих в социалните мрежи лекарка в Германия, която публично защитава момичетата, които уголемяват своите устни, и не се притеснява да прави нужните процедури. Направи ми впечатление и си казах - щом коментира по този начин, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, въпреки факта, че в България ми отказват", споделя пред вестника русокосото изумление.

Засега бъдещите пътувания до Германия ще бъдат за процедурите, но Андреа си оставя вратичка и за по-дълъг престой там, ако се отвори възможност. Преди това БГ Барби трябва да се дипломира в Софийския университет в специалността "Немска педагогика".

Андреа е категорична - не обръща внимание на злобните коментари. "Свикнала съм с хейта, трябва да съм над нещата", отсича звездата.

Студентката в Алма Матер все още не е срещнала принца на бял кон. Но с пълна сила продължава да радва почитателите в платен еротичен сайт, качвайки горещи видеа и снимки. А предложенията за свалки и по-близки отношения валят всяка минута от всички краища на света.

"По няколко часа на ден ми отнема да отговарям на всички, старая се да го правя. Предложения идват постоянно за запознанства, искат да ми пращат пари за самолетен билет да ходя при тях, но не съм се възползвала нито веднъж досега", твърди Андреа, която вече е похарчила около 50 000 лв. за 6 години, за да сбъдне мечтата си да изглежда като жива кукла Барби с най-големите устни в света.

За първи път досега бургазлийката направи нещо неочаквано и опасно - цели 6 процедури в рамките само на броени часове. Слага си освен поредния филър в устните и хиалурон в двете скули, двете страни на челюстта и в брадичката. Целта е да има възможно най-изпъкнали скули и специфично триъгълно оформяне на лицето.

Реклама

"3-4 дни имах синини и отоци по лицето, беше ми трудно да се усмихвам. Но е нормална реакция, която вече отшумява", посочва Иванова.

Барбито е голяма почитателка на "Ергенът", въпреки че от продукцията не я одобриха за участие в сегашния трети сезон на култовото риалити.

"Подадох документи за кандидатстване и очаквах да се свържат с мен, дори после да не ме одобрят. Понеже съм по-различна и би имало хейт вълна към предаването, и заради това не са ме одобрили, предполагам. Иначе много добър кастинг са направили според мен на търсените персонажи от продукцията", разкри пред вестника БГ Барби.

Четете още

Жената с най-големи устни в света иска целувка с политик

Жената с най-големи устни в света иска целувка с политик

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

Реклама
Реклама
Реклама