Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17274966 www.bgdnes.bg

Ергенът Евгени и Валерия заедно на чалга

*Напук на слуховете, че са разделени 

*Евгени свири на пиано на фолкпевеца Меди в сърцето на Студентски град 

Евгени от втория сезон на "Ергенът" и победителката в риалити шоуто Валерия са заедно и купонясват на чалга, установи "България Днес".

Напук на слуховете, че връзката им е измислена и нямат истински отношения, двамата са двойка и дори се забавляват в Студентски град.

Реклама

Евгени и Валерия изненадващо се появяват на чалга парти в сряда вечерта, а в популярното фолкзаведение участие има актуалният изпълнител Меди.

Ергенът не се ограничава да присъства само като гост в чалготеката, а запретва ръкави и свири на пиано, докато Меди извива глас пред стотици души публика. Наблизо е и Валерия, която наблюдава нестандартната музикална изява на любимия си мъж. Въпреки че обичат да спазват дистанция на публични места, двамата не издържат и фолкатмосферата ги подтиква да се гушнат.

И докато Валерия е облечена с елегантна черна рокля, то Евгени е заложил на бяла тениска, която е по-подходяща за спокойна вечер вкъщи, отколкото за бесен купон в Студентски град. Прави впечатление, че Ергенът носи и червен конец на дясната си ръка, вероятно да се пази от уроки за любовта си с брюнетката.

От съвсем скоро Евгени и почитателката на кучетата Валерия живеят под един покрив. Двойката е свила любовно гнездо в дома на музиканта в родния му Пловдив. Звездната двойка се появи заедно и на премиерата на новия филм "Пулсът на танца" в началото на февруари. Събитието уважи и първият ерген на България - Виктор Стоянов, но беше без половинка, тъй като наскоро се раздели с голямата си любов Мария.

Мнозина шушукат, че както са тръгнали нещата, Евгени и Валерия може и да се оженят. Слухове за подобна възможност вече се появиха няколко пъти в публичното пространство. Имаше дори спекулации за сватба през миналото лято, но засега ергенът и възлюбената му не са се венчали.

Четете още

Обрат в отношенията на Валерия и "Ергенът", мислят за деца, но не и за сватба

Обрат в отношенията на Валерия и "Ергенът", мислят за деца, но не и за сватба

СНИМКИ ги издадоха! Ергенът и Валерия не са гаджета

СНИМКИ ги издадоха! Ергенът и Валерия не са гаджета

Реклама
Реклама
Реклама