Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17278478 www.bgdnes.bg

Олимпиада в "Ергенът": Розови дупета си извоюваха парти. Без роза за Ивелина

Импровизирани Олимпийски игри си спретнаха тази вечер участничките в "Ергенът". На остров Родос, където е снимано риалитито, припомниха, че Олимпиадата стартира именно от древна Гърция преди повече от 2800 години. Момичетата, които се борят за сърцето на Алек, бяха разделени в два отбора - "Розови музи" срещу "Сини богини". 

Олимпиадата на ергенките включваше 5 дисциплини – вдигане на тежести, борба, водна топка, бягане с препятствия и класически маратон. 

Реклама

Победителки в Летните олимпийски игри "Родос 2024" безапелационно станаха "Розовите музи". Те си извоюваха специално VIP парти, организирано от абсолютно безпристрастния рефер на игрите – самия Алек. Особено разгромна бе победата на "розовите" на водна топка, където те победиха с 26:0. 

"Аз в тази игра не видях да играят дами, а зверове", избухна финансовият директор Кристина. "Алек не обича такъв тип жени, дано не го изплашат на коктейла, като започнат да кудкудякат всички в един глас", заключиха загубилите. 

Най-емоционалната част от вечерта бе срещата на Милена с Алек. Прекрасното момиче намери сили да сподели своята лична история. Тя е имала много трудности в живота си - израснала е във враждебна семейна среда. В училище е била аутсайдер и са я обиждали на "травестит". Била е болна от анорексия и докторите казали на майка й пред нея, че не знаят колко още ще живее. Алек бе дълбоко разчувстван от разказа на Милена и обяви, че тя е най-чистият човек и вижда, че тя има криле. 

Тази вечер единствената, която остана без роза и напусна предаването, бе психологът Ивелина.

"Малко тъга може би има, заради това, че си тръгвам, и заради липсата на възможност да ме опознае повече. Връщам се при хората, които ме обичат. Надявам се да намеря моя мъж, той си ме чака някъде", каза на изпроводях Ивелина. 

Четете още

Не се сдържаха! Ергенките се захапаха за хигиената в къщата, после си отмъстиха

Не се сдържаха! Ергенките се захапаха за хигиената в къщата, после си отмъстиха

Ергенът Алек: Искам да имам 6 деца и да бия татко

Ергенът Алек: Искам да имам 6 деца и да бия татко

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама