Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17300611 www.bgdnes.bg

Васил Найденов за "Ергенът": Участничките са извадка на част от българките

"Участничките в предаването "Ергенът" са извадка на част от българките, но не и на всичките, слава на Бога. Това важи и за цялото младо поколение, което търгува с телата си, а и музиката им е такава. Не ме изненадва - три поколения израснаха с попфолк в най-изопачения му вид и младите момичета виждат, че да преуспеят трябва да имат богат любовник, който да им подари я бюст, я нов нос и да имат кола с шофьор".

Това каза в интервю голямата звезда на българската естрада Васил Найденов по повод шоуто "Ергенът" по Би Ти Ви. Според него, е тъжно, че неговите набори не могат да си позволят да дойдат да го гледат, нито екскурзия, нито нови дрехи, защото живеят на ръба на минимума.

Реклама

"Обясняват ни как се вдигнали пенсиите,  животът е поскъпнал двойно. тъжно е. Освен това, ние плачем за войната в Украйна, същевременно децата ни ги избиват на пешеходните пътеки, а държавата нехае. Плачем на чужди гробове, а нашите деца умират, докато извършителите отново ги оправдават, за какво правосъдие говорим", пита Васил Найденов.

Само преди дни Кеца пусна своя нова песен в дует с Йорданка Христова. Песента "Amor" събра стотици харесвания от феновете още първия ден на пускането в мрежата.

Четете още

Васко Кеца награби Симеон Колев

Васко Кеца награби Симеон Колев

Данчето Христова и Васко Кеца на крилете на любовта

Данчето Христова и Васко Кеца на крилете на любовта

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама