Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17308216 www.bgdnes.bg

Жената си прибира неверния Кайл Уокър

Ани Килнър породи вълна от слухове, че се е събрала с Кайл Уокър. Съпругата на звездата на "Манчестър Сити" се появи на "Етихад" с децата им.

Бременната жена на Уокър го подкрепи по време на градското дерби с "Манчестър Юнайтед" през уикенда. Ани пристигна на стадиона с трите им деца. Появата й изненада всички на трибуните. Според медиите на Острова това е явен знак, че за пореден път е простила на неверния си съпруг.

Реклама

Килнър изрита футболиста от дома им преди няколко седмици. Това се случи, щом разбра, че той е баща на още едно дете, но от Лорин Гудман. Дъщерята на инфлуенсърката се роди преди шест месеца. Напористата мадама вече има син - Кайор, от футболиста. Тя зачева по време на бърза афера между двамата, докато той за кратко беше разделен с Ани през 2020 година.

"Това, което направих, е ужасно и поемам пълна отговорност - заяви Уокър в изповед пред "Сън". - Направих идиотски избори и идиотски решения. Не мога да си представя какво преживява Ани. Мъжът, който е предназначен да я обича, да се грижи и да бъде до нея, направи това."

Скандалът между любовния триъгълник пълни страниците на таблоидите от началото на година. Нападки летят във всички посоки, като най-ожесточени са тези между Уокър и любовницата му Лорин.

Четете още

Любовницата на Уокър влиза в риалити

Любовницата на Уокър влиза в риалити

Неверният Кайл Уокър се изповяда

Неверният Кайл Уокър се изповяда

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама