Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17308510 www.bgdnes.bg

Калин Сърменов не празнува 8 март

Силвия Кацарова обича щастливите поводи, Дивна отбелязва празника от дете, ергенката Мика глези себе си

Предстоящият 8 март раздели отново и без това разделеното ни общество. Дори известните българи не могат да се разберат трябва ли да се празнува или не Международният ден на жената.

Реклама

"Аз съм крайно десен антикомунист и този соцпразник не го приемам въобще! 8 март е една, меко казано, измислица, която няма нищо общо с целогодишното ти отношение към жените", обяви шефът на Сатирата Калин Сърменов пред "България Днес". Актьорът не намира празника за особено важен и е категоричен, че уважение към жените трябва да има целогодишно, а не в един ден от годината. 60-годишният Сърменов има три дъщери от съпругата Боряна Пашева, като последната се роди преди по-малко от 4 години. Малко след това се роди и първото му внуче - наследничката Йоана. С толкова много дами около себе си, ако г-н Сърменов празнуваше 8 март, щеше да изкупи цял цветарски магазин.

"За мен колкото повече празници отбелязваме, толкова повече радост и емоции има в живота, който и без това напоследък започва да ни притиска. Защо да нямаме 8 март?", заяви звездата на родната ни естрада Силвия Кацарова.

Русата прима изживява същинска любовна приказка с 10-години по-младия си съпруг Любомир, който се отнася с нея като с кралица. Силвия намери любовта във втория си брак, когато се венча на пищна сватба през 2011 г., тъкмо навършила 56 г., и със сигурност ще получи пищен букет от ученическата си любов Любомир.

Младата звезда Дивна пък още от детската градина се вълнува за празника на жената. На него малчуганите често правят специални подаръци за майките и бабите си с много любов и старание.

"Спомням си от мъничка по прекрасен начин подготовката за този ден и в детската градина, и в училище. Изобщо една много хубава еуфория, която е от любов към жената и към майката, и мисля, че един такъв повод е хубаво да присъства, за да може да ни научи да го правим всеки ден", категорична е Дара. И допълва: "Поводите за празнуване са добре дошли винаги и не би следвало да смятаме нещо за отживелица. Така или иначе то има много символика, много любов, насочена към този празник".

Ирен Кривошиева също харесва идеята за това жените да бъдат почитани.

"Жената трябва да запази своята нежност, своята хитрост, своята възможност да направи мъжа мъж. Жената е вратът, а мъжът главата ", казва Кривошиева. Червенокосата романтичка от "Ергенът" Мика планира да поглези себе си на женския празник.

"За 8 март съм си планувала едно малко СПА бягство. Ще се отдам на грижа за себе си и релакс. Ще отдам почит на всички жени в живота си, но най-вече на майка си, тъй като тя е жена с главно Ж. Всяка една от нас заслужава почит, защото да си жена е най-трудната, но специална мисия, макар и често подценявана", сподели пред нас младата дама.

Четете още

Калин Сърменов без ток преди Коледа

Калин Сърменов без ток преди Коледа

Калин Сърменов: Искам да бъда космонавт

Калин Сърменов: Искам да бъда космонавт

Реклама
Реклама
Реклама