Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17317711 www.bgdnes.bg

Бившата на Ашраф Хакими: Не ми върви с мъжете

Хиба Абук проговори за развода с бранителя на ПСЖ

Бившата съпруга на звездата на "Пари Сен Жермен" Ашраф Хаскими - Хиба Абук, обяви, че няма късмет с мъжете в живота си. Актрисата проговори за развода си с футболиста след дълго мълчание.

Последната година не беше лесна за нея. Хакими бе обвинен в предполагаемо изнасилване. Малко по-късно с Хиба се разделиха.

Реклама

"Прекарах най-лошата година в живота си, но тя приключи - обяви актрисата. - Моят приоритет в живота винаги са децата ми. Вземам решенията си в името на тях."

Хиба подчерта, че не било лесно да се сложи край на връзката им с Хакими.

"Как се излиза от такава история? Трябва да мислиш за това дълго време, да обсъждаш много със себе си и с него, защото той е замесен. Изневярата убива любовта. Бих простила изневярата и съм го правила повече от веднъж. Правим много грешки, но е трудно да прощаваме, защото трябва да работиш много върху себе си ...", обясни Абук.

Актрисата добави, че с бившия й мъж не искали всичко да излезе в медиите, но това се случило.

"Беше много трудно решение за мен, защото оставих всичко заради семейството си и то се разпадна. Напуснах съпруга си, възобнових професията си, взех децата си, върнах се в Мадрид и се върнах към живота. Нямах късмет с мъжете. Имах много разочарования, но любовта я има. Все още вярвам, че може да се появи някой, който е любовта на живота ми", надява се Хиба.

Четете още

Хакими купонясва с половин отбор мацки

Хакими купонясва с половин отбор мацки

Жената иска 10 млн. евро 
от неверния Ашраф Хакими

Жената иска 10 млн. евро от неверния Ашраф Хакими

Хиба заряза Хакими преди обвинението

Хиба заряза Хакими преди обвинението

Хакими отрича обвиненията

Хакими отрича обвиненията

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама