Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17318899 www.bgdnes.bg

Камара близки подкрепят участниците в "Денсинг старс"

Зад кулисите Краси Радков лепи мустак пет пъти, Алекс го бърка с Рачков

Камара близки се изсипаха в залата и зад кулисите, за да подкрепят роднини и приятели в шоуто "Денсинг старс". Това установи екип на "България Днес", който присъства при заснемането на последното предаване.

Реклама

От самото начало и водещи, и жури влязоха в култови образи от киното и се превъплътиха в легендарни актьори.

Краси Радков сложи характерния мустак и физиономията на мафиота Дон Корлеоне от екранизацията на "Кръстникът", а Алекс Раева се появи с русата прическа на Мерилин Монро. Водещият пет пъти лепи мустака и дори се пошегува, че с него повече прилича на Георги Димитров. Красивата Алекс пък на шега нарече колегата си "Рачков", на което Краси отговори с имитацията му, но без да каже и дума.

Пищната вечер за участниците бе съпроводена от бурни аплодисменти на семействата им - подкрепа за Емрах бе семейството му, за Дара - годеникът й Ервин и майка й, за Папи Ханс - Сара Драгулева и Поли, за Натали Трифонова на първия ред са майка й и баба й, на Наско Месечков - жената и децата, на Мила Робърт - майка й Ваня Щерева, а на Валери Григоров майка му Мария Гроздева и баща му Валери.

Журито също се отличи с бляскаво присъствие. С червена рокля и бели ръкавици Галена Великова веднага беше разпозната като главната героиня от "Хубава жена", а Илиана Раева не остави съмнение, че е влязла в обувките на крехката холивудска легенда Одри Хепбърн.

Франциска Йорданова и Томаш Папкала без проблем докараха съвършената, почти пластмасова красота на Барби и Кен от големия екран.

Реклама

В холивудската вечер на "Денсинг старс" 14-те звезди и техните партньори се впуснаха в ритъма на знаменитата музика от "Мръсни танци", "Криминале", "Брилянтин", "Матрицата", "Кабаре", "Спайдърмен" и други киношедьоври, а всеки от участниците бе гримиран и облечен като незабравим филмов герой. След прекрасни танци по филмова музика артистичните участници станаха с двама по-малко.

В надпреварата няма да продължат Нона Йотова и Даниел. "Трябваше ми още поне 1 седмица", коментира Нона Йотова. В епизода на "Денсинг старс" се появиха и първите оценки 10. Получиха ги Дара и Джими за изпълнението им по музика от филма "Игрите на глада".

Много високи оценки получиха Натали Трифонова и д-р Неделя Щонова. И за двете тези участия бяха особено емоционални.

Натали отново танцува на масата на журито пред лицето на Илияна Раева, а д-р Щонова получи мотивираща изненада от дъщеря си Лили, която я накара да се разплаче. Впечатляващи бяха изпълненията на Емануела, Филип Буков и Мила Роберт. Аплодисменти и много пожелания за следващи успехи получиха и останалите участници в най-ритмичното и бляскаво шоу в ефира на Би Ти Ви.

Четете още

Търсят булка на Емрах Стораро в "Денсинг Старс"

Търсят булка на Емрах Стораро в "Денсинг Старс"

"Денсинг старс" като на кино

"Денсинг старс" като на кино

Реклама
Реклама
Реклама