Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17339650 www.bgdnes.bg

Алекс Сърчаджиева ХАПЕ Сашо Кадиев в "Аз обичам България": Малко си бавничък!

Водещият на "Кой да знае?" пък каза на Краси Радков, че е тиква

 

"Малко ни е бавничък Сашо, да знаете", смее се на реакциите на Сашо Кадиев водещата на "Аз обичам България" по БиТиВи Алекс Сърчаджиева.

"Саше, ти си ни малко бавничък, ама ние си го знаем! Не ги ли следиш спортните събития на родните ни атлети? Може би трябва да станеш спортен журналист, за да си повече в час с нещата", майтапи Алекс Сашо.

Реклама

Сърчаджиева зачекна Сашо, защото се забави в отговора на въпроса: Кой турнир спечелиха българските шахматистки. Кедъра обаче не се поколеба и изпревари сина на Катето Евро и водещ на "Кой да знае?" Сашо Кадиев и закова правилния отговор. А именно нашите умни и красиви шахматистки станаха европейски шампион за жени за 2023 година.

Сърчаджиева после обърна палачинката и похвали Сашо, след като Кадиев позна много думи, който бяха показвани с езика на жестовете от публиката, която подкрепя неговия отбор.

На отбора на Кедъра пък Сърчаджиева каза леко подигравателно "две думички познахте, добре се справихте". В отбора на Кедъра са Краси Радков и журналистът Светослав Иванов. 

В отбора на Кадиев са съпругата на Краси Радков Станислава Ганчева и кросфит машината и атлет от "Игри на волята" Филип Атанасов. Той бе и сребърният финалист от формата.

Закачките продължиха, но този път Кадиев бе този, който ги правеше.

Сашо каза на Краси Радков, че е тиква, но разбира се всичко бе в кръга на шегата. Това стана, след като комикът позна къде се провежда празникът на тиквата.

Реклама

В крайна сметка Кадиев и Сърчаджиева се сдобриха и потанцуваха пред смаяните погледи на съотборниците си и на поддръжниците си в публиката. Както и през зрителите на БиТиВи. 

Двамата танцуваха и пяха на песента на Дара Екимова "Дишам", а после цялото студио закънтя с лириките от прекрасната българска песен.

Към края на шоуто Кадиев си призна, че е бил хулиган като малък. 

"Хванах една прашка и счупих прозореца на къщата ни в Кокаляне. Опънах прашката, пуснах ластика и камъкът мина през прозореца и падна в хола. Родителите ми ме биха после, ама какво да се прави.", спомня си синът на Катето Евро.

Освен признанията на Сашо Кадиев и Краси Радков, по-скоро съпругата му го изпорти, че си хвърля чорапите до дивана преди да се метне да почине. Краси заяви, че наистина е така, но се дразни, че жена му му прави забележки.

Четете още

Краси Радков и жена му си мерят интелекта в "Аз обичам България"

Краси Радков и жена му си мерят интелекта в "Аз обичам България"

СКАНДАЛ! Алекс Сърчаджиева ОБИЖДА Сашо Кадиев в ефир на "глупавичък"

СКАНДАЛ! Алекс Сърчаджиева ОБИЖДА Сашо Кадиев в ефир на "глупавичък"

Реклама
Реклама
Реклама