Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17344955 www.bgdnes.bg

СКАНДАЛ в "Един за друг"! Емо Чолаков не издържа и крещя, а Мария Игнатова се разпищя

С истерични крясъци в любовен скандал в „Един за друг" се включи водещият Емо Чолаков, който се опита да укроти избухналите в нервни изблици Ивана и Ивайло.

Двойката спретна истински семеен сеир на високи децибели в ефир, въпреки че се представи изключително добре и стана първата двойка, която успя да преодолее тазвечершното изпитание.

Реклама

Мъжете отговарят на въпроси, с които да докажат, че познават добре половинките си. За да има повече екшън и напрежение, кавалерите са вързани за въртящо се колело, като на всеки няколко секунди, когато са надолу с главата, лицето им се озовава в студена вода. Така че мъжете имат тежката задача не само да внимават за отговорите си, но и да издържат на физическите изпитания. Това се оказа доста изнервящо препятствие за двойките, които се оказа, че не си поплюват нито с крясъците, нито с нервните изблици.

А Ивана и Ивайло надминаха всички. Не само с преминаването на изпитанието, но и с викането. Въпреки че двамата преодоляха предизвикателството, си спретнаха жесток скандал, докато Ивайло още е вързан на колелото. „Ти не си нормална", гневи се Ивайла. Половинката не му остава длъжна. Основна причина за спора е тъщата.
Наложи се стъписаният Емо Чолаков да се намеси, като първо се опита да привлече внимание с крясъци като на участниците.

След като и Мария Игнатова се включва с писъци, в крайна сметка Ивана и Ивайло се уктротиха. „В тази суматоха не разбрах те спечелиха ли", майтапи се Чолаков.

Четете още

БОРБА ЗА ЖИВОТ! Йоана от "Един за друг" преживяла два аборта преди да роди близначки

БОРБА ЗА ЖИВОТ! Йоана от "Един за друг" преживяла два аборта преди да роди близначки

ГОЛЯМА РАДОСТ! Даяна и Йордан Цачеви от "Един за друг" с трето дете

ГОЛЯМА РАДОСТ! Даяна и Йордан Цачеви от "Един за друг" с трето дете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама