Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17362079 www.bgdnes.bg

Райна Караянева: Имала съм повече хирурзи, отколкото мъже

Бившата моделка Райна Караянева, която доскоро беше известна с това, че е жената до Башар Рахал, призна, че се е подлагала на множество пластични операции.

Райна има 13 операции само на носа и като повечето българи често отскача до Турция, за да се разкрасява. Първата процедура направила още на 17 години, и то без знанието на родителите си. Заминала на летен лагер, а се върнала и изненадала мама и татко с опериран нос. Не харесала резултата и продължила да търси съвършенството. Това отключило усложнения, но тя не се отказала от следващи интервенции. Признава, че е имало момент, в който тези операции са резонирали в сериозни поражения.

Реклама

"Имаше моменти, в които не ме слушаше главата. Пристрастих се, бях като обсебена...Имала съм повече хирурзи в живота си, отколкото мъже. Нещата се оправиха, след като "дарих" две ребра. Оказа се, че хрущялната структура на носа може да се наруши вследствие на много интервенции и ребрата могат да я заместят. Намесите й в целостта  могат да доведат до спиране на кръвотока, некроза, проблеми с дишането, колапс на носна преграда и т.н. Имала съм всичко изброено", уточнява Райна.

Тя обаче удобно премълча другите подобрения, които си е правила - няколко корекции на бюста, скулите и устните.

Четете още

Бившата на Башар Рахал стана журналист

Бившата на Башар Рахал стана журналист

СЪЩИНСКА СНЕЖАНКА! Бившата на Башар Рахал едва мъкне куп подаръци за Коледа (Снимки)

СЪЩИНСКА СНЕЖАНКА! Бившата на Башар Рахал едва мъкне куп подаръци за Коледа (Снимки)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама