Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17375671 www.bgdnes.bg

ТУРБУЛЕНЦИЯ! Зорница спасява мъжа си от Емануела

*Страсти и раздели в "Денсинг старс"

*Жената на танцьора го накарала да избира между нея и певицата

Истинска турбуленция разтърси най-гледаното тв шоу "Денсинг старс". Фолкпевицата Емануела бе изоставена от досегашния й партньор в шоуто - Иван Карастоянов, тъй като тръгнали слухове за страсти между тях, а с това не била съгласна жената на Иван - Зорница. Красивата танцьорка, която е и майка на детето на Иван, решила, че той трябва да се оттегли като партньор на певицата, за да е спокойна. Именно това довело до рокадата на избора на нов танцьор до Емануела, казаха за "България Днес" хора от кухнята на предаването.

Според близки до Карастоянов страстта на мъжемелачката към семейния Иван е минала всякакви граници.

Реклама

Още в самото начало, когато за първи път се срещнали в залата, станало ясно, че изпълнителката на "Купих ти сърце" веднага си харесала танцьора. Страстта между двамата не остана скрита нито за журито, нито за зрителите, които отчетоха погледите, които си хвърляха двамата, както и размяната на нежности.

"Най-добрите тази вечер! Удоволствие да ви гледам. Да не сте гаджета вече? Как се грижи този Иван за Емануелчето", написа зрителка след последния лайф на шоуто с Иван и Емануела.

Изпълнителката обаче въобще не се впечатлила, че Карастоянов има жена и дете. Тя просто си го харесала и го оплела в мрежите си.

Под прожекторите обаче двамата станаха сериозни и се впуснаха в джайв, вдъхновен от филма "Криминале", в който Ума Търман и Джон Траволта правят култов танц. Емануела не само показа секси движения, но нахлупи и черна перука, за да е по-близо до образа от продукцията на Тарантино.

"Талантлива си, обаче допусна доста грешки", обобщи Илиана Раева, но фолкзвездата не се впечатли и продължи да се гушка с женения си партньор Иван.

Именно държанието им на сцената и извън нея не се харесало на законната половинка на Карастоянов. Той е женен за приятелката си Зорница, която също е танцьорка, през лятото на 2022 г., а преди 10 месеца се е родил синът им Валери. Зори е естествено красива и визията й няма нищо общо с тази на сексбомбата Емануела. На репетициите за шоуто певицата се ядоса, че партньорът й не разбира колко й е тежко да подскача по паркета с тежки кубици, т.е. гърди, и му пъхна два балона под блузата, което здраво го изпоти.

Реклама

Веднага след този епизод на шоуто по Би Ти Ви тръгнаха писания, че певицата е взела Иван "под крилото си" и смята да го разведе с жена му. Именно тогава се намесила Зорница с ултиматум мъжът й да се оттегли от шоуто. Продукцията се съобразила с това и в последния епизод на предаването Емануела танцува с нов партньор - Калоян Иванов. Той също е шампион по спортни танци, дори преди 10 години спечели купата на предаването. По думите му Емануела е най-добре изглеждащата и координирана участничка в шоуто. Двойката представи на публиката и зрителите пламенна румба, която се оказа, че е любимият танц на фолкпевицата.

"Чувствам се по-сигурна, спокойна и уверена с новия партньор!", сподели тя.

Танцът им взриви и журито, което им даде общо 35 точки и се класираха на първото място.

От Би Ти Ви не пожелаха да коментират ситуацията със смяната на партньора на Емануела. Оттам споделиха, че Иван Карастоянов не е изключен напълно от плановете им и ще участва в следващи епизоди. "Той не е отстранен, ще участва в шоуто", споделиха от продукцията.

Емануела: Аз си избирам мъжете, не те мен

"Аз си ги избрах мъжете в живота ми. Не те мен, но моят избор се оказа цялостен леш. Единственото хубаво, което ми се случи, е детето, което имам." Това казва Емануела за себе си и избора й на мъж до нея. Певицата стана майка, след като роди дете на предприемача Митко Динев. Следващата й голяма любов - Мартин Николов-Елвиса, й изневерявал, а след като го хващала, нещата се оправяли и пак били заедно. Докато той беше в друго шоу, певицата избълва всякакви неща против него. "Нищо няма да кажа за нея, приключило е всичко", сподели обаче Мартин.

През 2016 г., когато участва във "ВИП брадър", певицата "хвана в мрежите си" и покойния вече актьор Христо Живков. Двамата се напиха и затвориха в тоалетната, а оттам се чуваха стоновете на Емануела, спомнят си преживели форматите на предаването от самото начало.

В момента Емануела е сама и се усеща щастлива. Един от аргументите да няма мъж до себе си е, че няма време за обществен живот. "Щастлива съм, тъй като съм в естетика със себе си. Предпочитам да съм сама в сравнение с лъгана и разочарована. Вярвам в любовта и считам, че в един миг тя ще ме открие. Но в случай че не пристигне повече, здраве да е", шегува се Емануела.

Четете още

Емануела разби конкуренцията с нов партньор в "Денсинг старс", Мария Бакалова вика за гаджето

Емануела разби конкуренцията с нов партньор в "Денсинг старс", Мария Бакалова вика за гаджето

Галена Великова от "Денсинг старс" крие мъж милионер

Галена Великова от "Денсинг старс" крие мъж милионер

Реклама
Реклама
Реклама