Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17381590 www.bgdnes.bg

Рафи: Аз съм първото дете в "Стани богат"

Певецът Рафи Богосян е първото дете, участвало в "Стани богат. Това се случва преди години, когато предаването направи няколко епизода с малчугани.

"Тогава бях четвърти клас. Всички го гледахме, опитвахме да отговаряме на въпросите. Обявиха, че пускат за първи път сезон за деца. Помолих майка ми да ме запише. След това известно време нямаше ни вест, ни кост. Един ден звъни телефона, аз вдигнах и чух "Здравейте, обаждаме се от "Стани богат". Ники Кънчев 12 години по-късно, когато се запознахме вече като певец, ми каза: "Аз те помня. Ти беше първото дете в "Стани богат". Аз стигнах до въпрос за 5000 лв. Не отговорих правилно  и паднах на първа сигурна сума от 3000 лв. Парите не можеха да се използват. Те бяха за образованието на децата", сподели Рафи в "Преди обед".

Реклама

В предаването певецът споделя, че иска да стане режисьор, когато порасне. 

"Имах две мечти - да стана илюзонист или режисьор. Обожавам киното, а по-късно се влюбих и в театъра. Филмът, който ме накара да искам да стана режисьор, е "Бен Хур". Той е много тежък и дълъг. Това са моменти, които тотално преобръщат представите ти за това какво искаш. Сега режисирам видеоклипове", добави Богосян. 

На певеца му предстои турне с Русенската опера. Концертите ще са с песни от бродуейски мюзъкъли.

Четете още

Звезди пеят на конкурс с кауза
Звезди пеят на конкурс с кауза

Звезди пеят на конкурс с кауза

Рафи си изгубил гласа
Рафи си изгубил гласа

Рафи си изгубил гласа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама