Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17393315 www.bgdnes.bg

Бони печели "Хелс китчън"

Изпълнителката отвява конкуренцията в звездния отбор

Бони ще е вторият победител от известните в "Хелс китчън", научи "България Днес" от сигурен източник.

Изпълнителката влезе със сериозна заявка в кухнята на шеф Ангелов, а съвсем скоро ще бъде обявена за звездата, която най-добре готви в България.

Реклама

В надпреварата за голямата победа през февруари влязоха Гатьо от "Игри на волята", Коцето Калки, рокаджията Тома, сексоложката Наталия Кобилкина, актьорът Китодар Тодоров, ергенката Алекс Гърдева, сладката влогърка Изи и победителката от "Мастършеф" Радка Булман. Последната вече си тръгна, след като отпадна именно от Бони.

Певицата с един от най-разпознаваемите гласове у нас вече е стигнала до финалната фаза на състезанието. Както е известно, "Хелс китчън" не се излъчва в реално време, а няколко седмици назад. А победата на Бони била сигурна, издават от екипа на шеф Ангелов. Коронацията на певицата трябва да бъде в началото на следващия месец, а зрителите ще видят това през май.

Шеф Ангелов още отначало си харесва изпълнителката, а тя не го разочарова. Бони се слави като една от най-добрите кулинарки сред попфолкаджийките. Певицата е закърмена с готвене. Знае стари, но много вкусни рецепти и никой от конкурентите й в шоуто не можел да й стъпи на вкуснотиите, които приготвя.

Че Бони е големият победител във второто издание на отбор "Звезди" в "Хелс китчън", говори и фактът, че именно изпълнителката е най-често лансираната звезда в ефира на Нова тв, където тече шоуто. Певицата през ден обикаля студиата, за да разкрива за живота си в кухнята на шеф Ангелов.

През миналата година, когато за първи път се появиха звезди в шоуто, победата спечели Виктория Капитонова.

Четете още

КРАЙ! Бони ЗАРЯЗА кюфтетата

КРАЙ! Бони ЗАРЯЗА кюфтетата

Бони: Шеф Ангелов е много строг, има стрес в "Хелс китчън"

Бони: Шеф Ангелов е много строг, има стрес в "Хелс китчън"

Реклама
Реклама
Реклама