Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17394389 www.bgdnes.bg

Крисия се похвали с първи татус, показа го

  • Води хипарски живот 
  • Нежна рисунка се появи на лявото рамо на 19-годишната певица 

Крисия се е татуирала!

19-годишната певица уж неволно разкри нежна рисунка, която грее на лявото й рамо. Детето-чудо на българската музика си пусна видео в социалните мрежа, като на някои от кадрите блузата й се свлича надолу и Крисия леко се разголва. Именно в тези моменти се вижда татуировката.

Реклама

Телесната рисунка е шарена, като проверка не доказа да е на японски или някой от съседните азиатски езици, макар да прилича на нещо източно. Може да е случайно плетеница, но вероятно има послание.

Напоследък Крисия демонстрира хипарски начин на живот, като набляга на спането в палатка сред дивата природа и хапването на открито, като показва как са наредени кебапчета, лук и лютеница върху дървена маса. 19-годишната изпълнителка залага и на широки дрехи, без да подчертава своята женственост или да търси сексапилно излъчване. Наскоро певицата дори се пусна по анцуг, кецове и суитшърт сред камара от багаж в офроуд автомобил. Преди време Крисия беше обвинявана, че си е уголемила устните и има чалга визия, но в момента е много далеч от подобно излъчване, към което се стремят много млади момичета.

Имаше и слухове, че певицата си е поставила силикон, които Крисия впоследствие категорично отрече и посочи, че няма интервенции по формите на тялото си. С татуировката със сигурност изглежда по-секси, отбелязват в социалните мрежи нейни фенове и я питат какво послание носи рисунката. Но Крисия загадъчно мълчи.

Четете още

Ето я сестрата на Крисия, Тифани е мегасекси

Ето я сестрата на Крисия, Тифани е мегасекси

Крисия е фенка на чалгата. Дали няма да поеме към нея?

Крисия е фенка на чалгата. Дали няма да поеме към нея?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама