Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17394533 www.bgdnes.bg

Венета Харизанова отново в болница

Моделката не казва за какъв проблем е в лечебното заведение

В болница влезе Венета Харизанова.

Една от най-красивите ни моделки обаче не казва какво й има. Знае се само, че чаровната блондинка е прекарала няколко дни в лечебното заведение. Вече се появиха какви ли не слухове за здравословното състояние на дългокраката хубавица, но въпреки това тя не иска да говори по темата.

"Има много спекулации по мой адрес и затова сега мълча", каза от болницата Харизанова пред "България Днес".

Реклама

Бившата пиарка на Слави Трифонов от години има проблеми. Няколко пъти Харизанова влиза в болница и дори е споделяла за преживяването си в медицинското заведение.

Красавицата страда от алергии и често й се налага да посещава болница и да стои на системи.

Преди доста време Харизанова публикува колаж от статии по неин адрес, както и снимки от болницата в личната си страница.

"Не взимам химия, не пия алкохол и се храня здравословно, защото нямам друг избор", призна самата тя в едно от редките си интервюта.

В момента Венета Харизанова се занимава с духовни учения и практики. Има свой собствен канал в мрежата, в който дава съвети на хората как да се справят с проблемите си и как да живеят по-добре. Моделката винаги е била от рядката порода, която съчетава в себе си красота и интелект. Завършила е ПР във Вашингтон, говори четири езика и освен с моделството се занимава с още куп смислени неща.

Желаем й да се оправи бързо и напълно!

Четете още

Венета Харизанова се преби лошо с джет

Венета Харизанова се преби лошо с джет

Венета Харизанова се оправи, след като я ухапа куче

Венета Харизанова се оправи, след като я ухапа куче

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама