Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17406648 www.bgdnes.bg

СБОГОМ! Иван и Андрей погребват "Фермата"

Дуетът възкръсва в първото комедийно онлайн шоу в ютюб

Иван и Андрей бързо намериха ново предизвикателство след спирането на "Фермата". Тв водещите и продуценти атакуват онлайн света.

Двамата се връщат към корените си от "Сблъсък", с който станаха известни преди години. Христов и Арнаудов стартират първото комедийно онлайн тв шоу. То ще се казва "Иван и Андрей Неофишъл". Ще се излъчва в ютуб на канала на "Междинна станция". Първото предаване е тази сряда.

Реклама

"Новият телевизионен сезон може да се опише като завръщане в бъдещето. Ники Кънчев се върна в "Стани богат", "Денсинг старс" възкръсна, "Под прикритие" ще има нов сезон. Така че най-нормалното нещо е Иван и Андрей да дебютират! Не забравяйте, светът е за хора с чувство за хумор!", обявиха водещите.

Двамата не разкриват повече подробности около предаването си. Ясно е, че първият, който им пожела успех, е Максим Бехар. Човекът, който им проправи път в телевизията преди години.

Новото шоу ще е основното занимание на Иван и Андрей след спирането на "Фермата". След девет сезона на предаването от Би Ти Ви решиха да го заменят с риалити от типа на "Сървайвър", но с различни правила. Телевизията вече започна набирането на кандидати за новия проект, чието заглавие е "Островът на 100-те гривни". В него 30 души ще бъдат изолирани на тропически остров, където ще се борят за оцеляването си. Наградният фонд е 300 000 лв.

Интересен факт е, че изпълнението му е възложено на доскорошната дясна ръка на Иван и Андрей във "Фермата" - Ники Николов, и Ивайло Вандов.

Четете още

Край на "Фермата"! Иван и Андрей с ново предаване

Край на "Фермата"! Иван и Андрей с ново предаване

Иван и Андрей въртят черно тото във "Фермата", тайно залагат кой ще спечели

Иван и Андрей въртят черно тото във "Фермата", тайно залагат кой ще спечели

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама