Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17419149 www.bgdnes.bg

О, ГОСПОДИ! Гърдите на Иво Аръков побъркаха Хилда Казасян в "Капките"

Гърдите на Иво Аръков побъркаха Хилда Казасян. Тя почти загуби ума и дума, когато лъчезарният актьор се разголи в „Като две капки вода".

Аръков се превъплъти в образа на Енрике Иглесиас и изпя хита му отпреди 26 години Bailamos. В края на изпълнението ризата на Аръков/Иглесиас се разтвори и той показа добре тренирано тяло.

Реклама

След изпълнението първа от журито трябваше да се произнесе Хилда Казасян. Вгледана в гърдите на Иво Аръков тя обаче отначало започна малко разсеяно.

„Хилда, несвързано говориш", подхвърли Димитър Рачков. Тя се опита да се съсредоточи, но когато Иво Аръков раздвижи гърди, Хилда въздъхна:
„О, Господи!"

„Няма как да не спечелиш днес", беше категорична Хилда Казасян, когато успя да си събере мислите. Веселин Маринов обаче разкритикува разголването на Аръков и го нарече „балканско".

Накрая Хилда обаче даде едва седем точки на Аръков, а максимумът от 10 точки насочи към Джулиана Гани, която влезе в ролята на Мила Роберт.

Зрителите най-харесаха италианското произношение на Панайот Панайотов, като Ал Бано. Той спечели и като цяло днешния петия лайф, докато Иво Аръков остана трети.

Преди началото на днешния лайф от „Като две капки вода" направиха фейсбук събитие за финала на шоуто на 13 май. Както вече съобщихме, за първи път в историята той ще бъде пред 12 000 зрители в „Арена София".

Реклама

"Любими артисти, уникални имитации, строго, но симпатично жури и най-забавните водещи. Всичко това ще се случи пред очите ви на живо в грандиозен спектакъл. Пригответе се за страхотно шоу в звездна компания и много смях. Един лайв, който ще се помни дълго време", казват от екипа на шоуто. Цените на билетите са от 40 до 150 лева.

Проверка на „България днес" показа, че вече два сектора са почти изяло разпродадени, а още десетина - наполовина.

Четете още

Наско от БТР: Дядо ми пееше народни песни след една голяма ракия

Наско от БТР: Дядо ми пееше народни песни след една голяма ракия

Рокада в "Капките", местят финала в "Арена София"

Рокада в "Капките", местят финала в "Арена София"

Панайот Панайотов: 100% имам амбицията да спечеля "Като две капки вода"

Панайот Панайотов: 100% имам амбицията да спечеля "Като две капки вода"

Реклама
Реклама
Реклама