Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17421845 www.bgdnes.bg

Снималият се в реклама с Меси: Трябваше да се боря с Лео

Българин снима реклама с аржентинската звезда Лео Меси. Той получава ролята измежду 1000 кандидати. Това се случва в Маями, където днес живее хасковлията Станислав Христакиев.

Станислав (Стан) е актьор и модел, но е футболист по душа, разказа той в предаването „Преди обед". Попада в кастинга за рекламата съвсем случайно. Вижда доста хора облечени с фланелки на футболните тимове на Аржентина и Бразилия. Присъединява се към тях и започват да играят, тъй като Христакиев винаги носи топка. После идва кастинг директора за рекламата и го вика за проби. След няколко кръга той е избран за ролята измежду 1000 кандидати. При това да партнира директно на Лео Меси.

Реклама

„Аз като най-тежък футболист трябваше да преборя Меси или той мене", разказва Стан и се шегува, че най-важната му задача е била да не го контузи, тъй като звездата на "Интер Маями" е доста скъп играч. Рекламата е с продължителност 90 секунди и е снимана три дни по 12-13 часа , на два различни плажа.

„Не съм виждал по-бърз човек от Меси", казва 32-годишният Христакиев за аржентинската звезда и допълва:

„Той е магьосник, не говори много, той изпълнява. Човек на действието"

Хасковлията описва аржентинеца като страхотен човек и разкрива, че има нов проект отново с Лео Меси, но засега запазва подробностите в тайна. В момента българският актьор започва снимки на сериал.

Станислав Христакиев заминава за САЩ след като преди това учи маркетинг в Дънди (Шотландия). Гордее се с постигнатото и признава, че първите две години дори не знаел английски.

Четете още

Меси гледа как българинът Доминик Янков бие отбора му (СНИМКИ)

Меси гледа как българинът Доминик Янков бие отбора му (СНИМКИ)

Ето кой футболист на "Интер" (Маями) е по-богат от Лео Меси

Ето кой футболист на "Интер" (Маями) е по-богат от Лео Меси

Реклама
Реклама