Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17425418 www.bgdnes.bg

Панайот Панайотов го е страх от Хилда Казасян

Ако имаше само жени в журито, щях да съм първи, те са по-умни от мъжете, казва певецът

"Това, че ми се падна Ал Бано, е част от старата ми любов към музиката. Аз го харесвам Ал Бано и съм приятно изненадан, че той ми се падна в "Капките", казва победителят в шоуто от понеделник, певецът Панайот Панайотов. Това, което той каза също, е, че му се живее. Ама много и въобще не смята да се спира.

Реклама

"Да, живее ми се в най-общия и банален смисъл. Живее ми се, за да мога да бъда себе си. Искам да съм жив, за да мога да направя още нещо смислено. Този живот, който сега го живеем, е нещо, което ни е дадено от Господ. Моля се да го живея възможно по-дълго", казва той.

На последните "Капки" певецът го е било страх най-много от оценката на Хилда Казасян.

"Мъжете се плашим от оценката на жените, защото то е биология и аз уважавам това, което казват. Жените са по-интелигентни от нас, мъжете. Затова повече уважавам мнението на жената, отколкото това на мъжа", разяснява Панайотов.

Според него, ако е имало само жени в журито, е щял да е много по-напред в класацията. Защото жените го харесват и подкрепят.

Оказа се, че Панайот няма защо да се страхува от Хилда. Певицата много хареса изпълнението му и го похвали. Щастлив, Панайот обяви, че абсолютно се доверява на мнението на по-младите, каквато е Хилда.

"Винаги съм се разбирал добре с младите. Хилда я уважавам три пъти повече, защото съм бил приятел с баща й. Спомням си го от "Златният Орфей" навремето. Просто трябваше да си намести очилата и да започне бендът да свири.

Реклама

Панайотов се конкурира във формата с доста по-млади певци, но на въпроса дали това го плаши, казва, че проблемът му е друг.

"Има нещо, от което се страхувам и то е, че вече нямам коса. Косата ми отиде в канала. А преди години най-голямата ми гордост беше косата. Мадамите много си падаха по мен заради косата. Сега, когато гледам момчетата как се стрижат голи глави, направо лошо ми става", смее се певецът.

Панайот е сигурен, че ще стигне до финала на предаването и няма отказване, защото е борбена личност и ще кара докрай.

Четете още

Панайот Панайотов спечели петия концерт на "Капките"

Панайот Панайотов спечели петия концерт на "Капките"

Панайот Панайотов: 100% имам амбицията да спечеля "Като две капки вода"

Панайот Панайотов: 100% имам амбицията да спечеля "Като две капки вода"

Реклама
Реклама
Реклама