Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17434108 www.bgdnes.bg

Рапърът Кристо спасил Лора Караджова

Рапърът е верен партньор на певицата, извадил я от творческа дупка

"Кристо ми даде едно рамо, което ми помогна отново да изляза на сцената." Това сподели певицата Лора Караджова пред "България Днес" и допълни: "Беше много болезнено да слушам радиото и толкова ми се допяваше. При което той се свърза с мене, за да правим отново песен заедно. В момента работим усилено занапред и много се радвам, че се завърнах".

Поп звездата ударно блесна заедно с рапъра Кристо и новото им парче "Нов смисъл". Феновете от години очакваха Лора да се появи на сцената и ето че се случи. За заглавието на песента певицата разкрива, че тя също е открила нов смисъл в собствения си път като творец.

Реклама

"Песента е лично за мен и паузата, която направих. Намирам нов смисъл да продължавам да правя музика. В текста става въпрос за нов смисъл в живота, в любовта. Тепърва ще направя още много песни, които ще потвърдят завръщането ми. Стремя се да правя малко по-зрели текстове за по-зрели хора. Насочвам се към по-зрялата аудитория, а не към деца", каза изпълнителката и автор на текста, която беше взела сърцата на голям брой малки слушатели с миналите си изпълнения.

Като става въпрос за хитовете на Лора и Кристо, няма как да не се сетим за "Повече от всичко" - песен, която беше грамаден успех и се въртя по радиата постоянно през миналото десетилетие. Интересно явление се забелязва с това парче - в момента песента избухва в платформата на новото поколение тикток. Децата и тийнейджърите откриват този хит, който са изпуснали като бебешори. Относно възкръсването на песента Лора коментира: "Виждам такова нещо. На всичко от отгоре това е парчето, с което завършваме всеки репертоар на всяко едно участие. "Повече от всичко" е много силно парче. Виждам, че доста млади пеят върху нея и са ми споделяли, че им е любимата песен. Тя не е възкръсвала, а винаги е била хит!" Според артистката парчето все още държи фронта, защото текстът има силен смисъл, както че мелодията е много завладяваща. "Човек се чувства прероден, когато я слуша. Тя дава нови сили на човек, който е изгубил надежда", завърши обичаната певица.

Четете още

Лора Караджова иска трето дете

Лора Караджова иска трето дете

Певицата Лора Караджова: Диона, извини се!

Певицата Лора Караджова: Диона, извини се!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама