Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17434986 www.bgdnes.bg

Това ли е гаджето на Галя от "Каризма"?

Двамата не спират да си пускат общи снимки заедно

Галка от "Каризма" май си е хванала ново гадже. Засега няма категорично потвърждение на тази новина, но много факти сочат в тази посока. По принцип певицата е пълна мистерия в любовта. След като замина да търси успеха си в чужбина след залеза на дуета с Миро, певицата пазеше пълно мълчание за личния си живот. Изведнъж обаче в инстаграм профила на Галя се появи стар другар, за когото мнозина бяха забравили...

Фотографът и режисьор на "Каризма" от едно време Александър Моллов е един от първите им другари. Александър е носител на много награди за клиповете си към песните на "Каризма", Нина Николина, Ирина Флорин, Константин, Азис и др. Години по-късно двамата се събират отново и това, което наблюдаваме между тях, може и да са искри...

Реклама

Дружината се събра за няколко вечери насаме, от които публикуваха фотоси в социалните мрежи. На ръката на Моллов няма пръстен, което може би индикира, че е свободен и готов за романс.

Изглежда, въпреки слуховете, че в Англия се е уредила добре и дори върти собствен ресторант, Галка май е готова за завръщането си тук или вече дори го е направила, тъй като с Александър ходят само по български ресторанти.

По време на коронавирусната криза се говореше, че певицата се е прибрала за малко, но остана да живее известно време при майка си в Ямбол. Тогава тя още беше във връзка с чистия лондончанин Реймънд, който после изчезна и не чухме нищо повече за него.

Докато отмина истерията покрай пандемията с COVID, Галка остана при мама и се отдаде на домашни задължения. След това взе участие в шоуто на Маги Халваджиян "Като две капки вода". Но остана разочарована, че никой не й подаде ръка и отново отпраши в странство.

Напоследък много неща индикират за мъж в живота на блондинката. От деня на влюбените Свети Валентин Галка качи фотоси на подаръците си и някой дори я нащрака по бельо. Г-н Моллов смело лайква всичките й голички снимки, без да го мисли.

Дали този път певицата ще попадне на читав мъж, който да я задържи у нас за по-дълго, предстои да разберем...

Четете още

Галя от "Каризма" в секси фотосесия

Галя от "Каризма" в секси фотосесия

Галя от "Каризма" ударно слабее, показа секси извивки

Галя от "Каризма" ударно слабее, показа секси извивки

Реклама
Реклама
Реклама