Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17446397 www.bgdnes.bg

Чоткин от "Хелс Китчън" към отбора си: Да го дух*те всички! Мухльовци!

Червенобрежецът заплашва Сарамандов с брат си и го нарича "пед*л"!

Да го дух*те всичките! Мухльовци! Тези вулгарни думи отправи Чоткин към своите съотборници от синия отбор в тазвечерния епизод на "Хелс Китчън" по Нова телевизия.

Грозната фраза дойде след разгорещен скандал между Чоткин от Червен бряг и Сарамандов. Всичко започна от това, че Чоткин смята, че никой не обръща внимание на мнението му.

Реклама

"Нали уж сме отбор. Ние не сме никакъв отбор, то се вижда, бе, човек! Аз не мога да се изкажа, вие си казвате каквото има да си кажете, мен никой не ме слуша", вайка се Чоткин малко преди да избухне и започне да заплашва и да обижда съотборника си от синия отбор.

Сарамандов закова Чоткин, като му каза, че просто не може да си наложи мнението, защото най-вероятно няма такова!

"Замълчи говоря. Имам мнение даже повече от теб. Ти си педал, бе!", започва Чоткин да обижда, защото му се причуло, че Сарамандов така го е нарекъл, което не е точно така.

Тогава нещата се разгорещиха още повече и Сарамандов каза, че не е редно да се обиждат и не си позволява да го нарича "педал".

"Накрая ще избухна и ще те запозная с брат ми - лудия, превъртелия! Това, че тук си мълча и се сдържам и задържам емоциите си, нищо не означава."

Сарамадов веднага разбра, че това е очевидна заплаха.

Реклама

"Това някаква заплаха ли е?", попита той.

"Аз не заплашвам, аз само реагирам! Не се бъркай в моята работа, за твое добро е. Повярвай ми!", продължава да заплашва Чоткин. В крайна сметка не се стигна до ексцесии и до боксов мач в кухнята на "Хелс Китчън".

Въпреки проблемите сините успяха да спечелят битка в природата. Червеният отбор се изправи срещу сините. Трябваше да направят колкото могат перфектни омлети и отборът на Чоткин се оказа победител. 

Тогава стана ясно, че отборът на сините ще ходи в родния град на Димитър, а именно Дългопол.

Тогава един от участниците реши да даде своето място на Симона, в която Димитър е влюбен, както и тя в него. 

"Дядо ми има хубава домашна ракия и домашно вино. Със сигурност ще хареса Симона. Какво ще става, не мога да кажа", смее се Димитър.

Когато стигнаха до Дългопол всички бяха приети радушно от фамилията на Митко. Семейството на Митко посрещна всичките си гости с прекрасно отношение и им показа как се прави питка, мусака и десерт.

Братът на Митко го изненада, а майка им Янка се просълзи на няколко пъти. 

"С него съм израснал. Заедно сме преминали през хубави и трудни моменти. Беше ни много трудно, когато заминах за Америка и не се виждахме цели 4 години. Най-хубавият ми спомен е именно, когато се върнах за пръв път в дома си след 4 години отсъствие. Това бе така, защото нямах документи дълго време в Щатите. 

После преминаха към закачките със Симона и Митко.

"От начало имам по-големи симпатии към Симона. Не съм влезнал тук, за да въртя любов, ама то не пита! Симона ми е тръпка, няма какво да го крия!

Симона си замълча, защото се притесняваше, но не се отлепи от Митко, което говори само по себе си.

В крайна сметка най-тихият и спокоен участник напусна кулинарното шоу. Керан напусна завинаги "Хелс Китчън" 

"Ти не влизаш в час, Керане! В нашата професия имаме нужда от такива хора като теб - умни, възпитани, интелигентни, такива, които искат да се учат. Но вече над месец се учим, а ти не научаваш нищо. Ти не вярваш в себе си., а трябва да вярваш повече в себе си.", шеф Ангелов дава последен урок на Керан преди да си тръгне от кухнята на култовото кулинарно предаване.

Четете още

Най-надарената готвачка от "Хелс китчън" ги показа (снимки)

Най-надарената готвачка от "Хелс китчън" ги показа (снимки)

"Хелс китчън" остана без сексоложка, шеф Ангелов изгони Кобилкина

"Хелс китчън" остана без сексоложка, шеф Ангелов изгони Кобилкина

Реклама
Реклама
Реклама