Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17447495 www.bgdnes.bg

Миро: Джордж Майкъл припадна в София преди концерта си

Легендарният певец Джордж Майкъл е припаднал в София малко преди концерта си през 2007 година. Това разказа изпълнителят Миро, който гостува във "Вечерното шоу на БНТ".

"Единственият път, когато преживях онази треска на фена, беше на концерт на Джордж Майкъл. Аз действително се потях, разтреперих се, изненадах се от собствената си реакция, това никак не е характерно за мен. Не се впечатлявам от хора, те преживявават същите неща като теб. Но преди неговия концерт в София, изненадващо... Разбира се, той закъсня един час. Оказа се, че преди концерта е припаднал. Идва Бърза помощ, успяват да го вдигнат. Той звуча като звукозапис, чак скучно съвършен. Той е невероятен", със захлас говори Миро за покойния вече Джордж Майкъл, който си отиде навръх Коледа през 2016 година.

Реклама

Неговият концерт на стадион "Локомотив" у нас бе посветен на българските медицински сестри, преследвани в съдебния процес в Либия. 

Водещата на шоуто по БНТ Андреа Банда Банда и Миро се оказаха близки приятели. Именно поради това той я кани да участва в един от последните му видеоклипове към песента "Бягаме". Двамата не спряха да си правят комплименти през цялото време. "Аз не съм гледал нито един епизод на това предаване преди ти да започнеш да го водиш. Човече, аз съм ти почитател, харесвам всяко нещо, което правиш", призна си Миро. Хитовият певец ще има голям концерт в зала "Арена София" на 17 април.

Четете още

Миро чукна 48 г. на Малдивите

Миро чукна 48 г. на Малдивите

Миро се гъбарка със Зукърбърг

Миро се гъбарка със Зукърбърг

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама