Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17452539 www.bgdnes.bg

Семейство Джаферович сменят попрището, стават готвачи

*Сървайвърите участват в ремонта

*Двамата подготвят ново заведение в сърцето на столицата

Ново 20! Ваня и Жени Джаферович май са в готовност да си сложат готварската куртка. Двойката в момента подготвя ново заведение в центъра на София, което усърдно ремонтират.

Хванали мечетата и работното облекло, семейството боядисва стените на бъдещия ресторант. Както забелязваме, сървайвърите наблягат върху синия цвят.

Реклама

Решенията в интериора са съвместни. Дуото е запознато със всички трендове в интериорния дизайн и са подбрали шикозни розови столове за заведението.

След щателно оглеждане на строителната площадка на локацията "България Днес" установи, че местенцето не е много голямо и в минало време е било бар - забелязват се бутилки на стената, има също и щайги с празни шишета от минали времена. Отстрани на главния вход има още една врата, която вероятно ще води към кухнята, където ще се развихрят Ваня и Жени.

Двамата все още не искат да разкрият в каква насока ще бъде заведението, но със сигурност мястото ще привлича доста минувачи.

Това няма да е първото заведение на бившия футболист, нито и първото му предприятие. Печелившият на екстремното риалити е инвестирал парите от формата, за да бъде собственик на фитнеси. От няколко години Ваня върти и ирландски пъб на пъпа на столицата, като често забавлява своите гости с надписите на дъската. Един от смешните моменти беше, когато хванаха фолкпевицата Диона да шофира с дрога. По този повод Джаферович написа: "В заведението не предлагаме нурофен и колдрекс".

Скоро Ваня удари 41 години. Риалити звездата споделя, че вече усеща болежки в ставите и се притеснявал дали не е подагра.

Четете още

Ваня Джаферович се страхува за живота си, ето какво призна

Ваня Джаферович се страхува за живота си, ето какво призна

Семейството на Джаферович не се страхува от лавини

Семейството на Джаферович не се страхува от лавини

Реклама
Реклама
Реклама